Τι θα γίνει με το Suzuki Jimny στην Ελλάδα;

Το Suzuki Jimny βρίσκεται αντιμέτωπο με την αυστηρή νομοθεσία της Ευρώπης για τα CO2 και όπως είναι λογικό αυτό επηρεάζει την πορεία του και στην Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν από έναν περίπου μήνα με το σχετικό μας άρθρο εδώ, το Suzuki Jimny λέει πρόωρο αντίο στην Ευρώπη. Και αυτό γιατί οι εκπομπές ρύπων πλέον είναι πολύ αυστηρές και το μικρό, εκτός δρόμου όχημα δεν μπορεί να… σφυρίζει αδιάφορα.

Δείτε επίσης: Όλα τα Nissan δικά σου με 999 δολάρια το μήνα! Θα το έκανες;

Προφανώς και μια τέτοια εξέλιξη θα επηρεάσει και την πορεία του στην ελληνική αγορά, με την χώρα μας να έχει αποδειχτεί χρόνια τώρα ιδιαιτέρως φιλόξενη για το μοντέλο της Suzuki, το οποίο έχει αγκαλιάσει το αγοραστικό κοινό.


Δες στο video εδώ: H “Papadakis Racing” γδύνει τη νέα Toyota Supra

Έτσι, επικοινωνήσαμε με την ελληνική αντιπροσωπεία της ιαπωνικής μάρκας στην χώρα μας για να δούμε τι έχει να μας πει επί του θέματος. Στην ερώτησή μας λοιπόν, σχετικά με την εμπορική πορεία του Suzuki Jimny στην χώρα μας και το ενδεχόμενο να μας πει αντίο λόγω ρύπων, η απάντηση που λάβαμε ήταν η εξής:

“Σύμφωνα με την ανακοίνωση που λάβαμε από τη Suzuki Motor Corporation, θα γίνει προσωρινή αναστολή της παραγωγής της παρούσας έκδοσης του μοντέλου Suzuki JIMNY για την ευρωπαϊκή αγορά, ως μέρος της πολιτικής εναρμόνισης με την παγκόσμια περιβαλλοντική οδηγία κατά της κλιματικής αλλαγής.

Η Suzuki αναγνωρίζοντας την βαρύτητα της περιβαλλοντικής συνείδησης και με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος, έχει στρέψει τη φιλοσοφία και την στρατηγική εξέλιξής της, προκειμένου να παραδοθεί στις επόμενες γενιές ένα βιώσιμο περιβάλλον.

Στην ευρωπαϊκή αγορά όπως και στην Ελλάδα συνεχίζεται κανονικά η πώληση του μοντέλου μέχρι της εξάντλησης του αποθέματος. Ταυτόχρονα, η Suzuki με σεβασμό στο περιβάλλον και τον άνθρωπο προσαρμόζει την παραγωγή αναπτύσσοντας μία νέα ειδική έκδοση του μοντέλου η οποία θα είναι διαθέσιμη το επόμενο διάστημα”.

Επομένως, όσοι ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το Suzuki Jimny, καλά θα κάνετε να βιαστείτε, καθώς δεν θα διατίθεται σε αυτή την μορφή που το γνωρίζουμε σήμερα για πολύ ακόμη. Σύμφωνα μάλιστα με τα όσα διαβάζουμε, δεν αποκλείεται το ιαπωνικό μοντέλο να επιστρέψει στην Ευρώπη ως επαγγελματικό. Με δύο θέσεις δηλαδή και με μεταλλικό διαχωριστικό για τις εμπρός θέσεις και τον χώρο φόρτωσης (κάτι το οποίο είχαμε γράψει και στο παρελθόν εδώ).

Σε κάθε περίπτωση θα σας κρατάμε ενήμερους για ότι νεότερο έχουμε στο μέλλον. Μέχρι τότε, μπορείτε να δείτε το αφιέρωμά μας στο Suzuki Jimny, εδώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]