Όλα τα Nissan “δικά σου” με 999 δολάρια το μήνα

Ένα καινοτόμο πρόγραμμα εγκαινιάζει η Nissan στις Η.Π.Α. το οποίο αλλάζει τα δεδομένα στην χρήση του αυτοκινήτου. Ας το δούμε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Την συνδρομητική οδήγηση κάνει πραγματικότητα η Nissan στις Η.Π.Α. καθώς λανσάρει τη συνδρομητική υπηρεσία, που ονομάζεται Nissan Switch. Η υπηρεσία είναι διαθέσιμη στην περιοχή του Χιούστον και προσφέρει μια ποικιλία οχημάτων, από το ηλεκτρικό Nissan LEAF και το pickup Titan, μέχρι το supercar GT-R.

Δείτε επίσης: Στην παραγωγή το ελληνικό hypercar των 3.000 ίππων

“Η υπηρεσία Nissan Switch είναι ένας άλλος τρόπος δοκιμής εναλλακτικών λύσεων στην έννοια της παραδοσιακής κινητικότητας, χωρίς μακροπρόθεσμες οικονομικές δεσμεύσεις για τους πελάτες μας”, δήλωσε ο Andrew Tavi, αντιπρόεδρος της Nissan North America Inc. “Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει περισσότερες επιλογές, ευκολία και ευελιξία. Για όσους θέλουν ένα sedan κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και ένα SUV ή ένα σπορ αυτοκίνητο, όπως το GT-R, τα Σαββατοκύριακα, η Nissan Switch παρέχει τη λύση.”


Το πρόγραμμα συνδρομής Nissan Switch, το οποίο υποστηρίζεται από την Clutch Technologies LLC (Clutch), προσφέρει τελευταία μοντέλα, με καλά επίπεδα εξοπλισμού. Ορισμένα εξ αυτών περιλαμβάνουν την τεχνολογία υποστήριξης οδηγού, επιτρέποντας στους συνδρομητές να δοκιμάσουν καινοτόμες λειτουργίες, όπως το Nissan ProPILOT Assist.

Υπάρχουν δύο βαθμίδες συνδρομής της Nissan με τη δυνατότητα εναλλαγής κάθε μήνα. Το κόστος ενεργοποίησης της υπηρεσίας ανέρχεται στα 495 δολάρια, με την μηνιαία συνδρομή να περιλαμβάνει το όχημα (με απεριόριστες αλλαγές μοντέλων, ακόμα και με ένα νέο μοντέλο κάθε μέρα), την παράδοση, τον καθαρισμό, την ασφάλιση, την οδική βοήθεια και την τακτική συντήρηση.

Δείτε επίσης: Η “Papadakis Racing” έκανε βίδες τη νέα Toyota Supra

Σίγουρα, αυτή η εναλλακτική συνδρομητική υπηρεσία παρουσιάζει ενδιαφέρον, καθώς ποιος δεν θα ήθελε να οδηγεί κάθε μέρα ένα νέο, διαφορετικό αυτοκίνητο και να ικανοποιεί έτσι τις ανάγκες του. Σκεφτείτε για παράδειγμα να έχετε ένα Navara για τις καθημερινές, επαγγελματικές σας ανάγκες, αλλά το Σαββατοκύριακο να κυκλοφορείτε με το GT-R. Ή να πάρετε ένα X-Trail για τις διακοπές σας με την οικογένεια και όταν σας… τελειώσουν τα λεφτά για βενζίνες να πάρετε ένα ηλεκτρικό LEAF να κάνετε την δουλειά σας!

Δείτε πιο κάτω τι χρεώνει η Nissan για το πρόγραμμα αυτό στις Η.Π.Α. το οποίο ίσως στο μέλλον το δούμε και στην Ευρώπη.

Επίπεδο προγράμματος: Select
Αυτοκίνητα: Altima, Rogue, Pathfinder, Frontier
Κόστος προγράμματος: 699 δολάρια

Επίπεδο προγράμματος: Premium
Αυτοκίνητα: Altima, Rogue, Pathfinder, Frontier, LEAF Plus, Maxima, Murano, Armada, Titan, 370Z
Κόστος προγράμματος: 899 δολάρια
Nissan GT-R: Επίπεδο προγράμματος Premium + 100 δολάρια/ημέρα έως 7 ημέρες το μήνα

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]