Η “Papadakis Racing” έκανε… βίδες τη νέα Toyota Supra (+video)

Η ομάδα «Papadakis Racing» ετοιμάζει μία αγωνιστική Toyota Supra για να συμμετέχει σε αγώνες drift. Δείτε την απαιτητική διαδικασία της αποσυναρμολόγησης...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Σίγουρα η συναρμολόγηση ενός σύγχρονου αυτοκινήτου, όπως η Toyota Supra, είναι εξαιρετικά δύσκολη διαδικασία. Φαίνεται, όμως, ότι εξίσου πολύπλοκο είναι και το λύσιμο, ειδικά όταν πρέπει να προστατευτούν τα εξαρτήματα για να γίνει επανατοποθέτηση.

Δείτε επίσης: Σοκαριστικό video – Έτσι κλέβουν ένα αυτοκίνητο

Το video που θα δείτε μας έρχεται από το κανάλι «Papadakis Racing». Πρόκειται για μία ομάδα που εδρεύει στην Αμερική και συμμετέχει σε αγώνες Formula Drift. Όπως ήδη θα διαπιστώσατε, το όνομα παραπέμπει σε κάτι το ελληνικό. Πράγματι, ιδρυτικό μέλος της ομάδας είναι ο Stephan Papadakis και το σχέδιό του είναι να πάρει μέρος στους μελλοντικούς αγώνες με μία βελτιωμένη Toyota Supra.


Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με το Suzuki Jimny στην Ελλάδα;

Το αυτοκίνητο αποσυναρμολογήθηκε ολοκληρωτικά ώστε να μάθουν οι μηχανικοί κάθε «μυστικό» ως προς την κατασκευή του. Βέβαια, η όλη διαδικασία έγινε με τεράστια προσοχή προκειμένου να ξανά τοποθετούν τα απαραίτητα εξαρτήματα. Ασφαλώς, αρκετά από αυτά, όπως το σύστημα κλιματισμού, δε θα χρησιμοποιηθούν. Μην ξεχνάτε ότι η τελική μορφή θα είναι ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο, οπότε η μείωση της μάζας είναι βασική προτεραιότητα.

Σε άλλο video του επίσημου καναλιού είχε γνωστοποιηθεί τι θα συμβεί με τον κινητήρα. Ο εξακύλινδρος twin-scroll turbo B58M30 χωρητικότητας 3 λίτρων έχει λάβει ήδη την «περιποίηση» της Papadakis Racing. Το αποτέλεσμα είναι η ιπποδύναμη του κινητήρα της νέας Toyota Supra να έχει ήδη «εκτοξευθεί» από τους 340 στους 1.034 ίππους.

Μέσα σε κάτι λιγότερο από 8 λεπτά, θα δείτε πως ένα καινούριο αυτοκίνητο αποσυναρμολογήθηκε ολοκληρωτικά. Το τελευταίο στάδιο ήταν ένα «χημικό μπάνιο», ώστε να μείνει το πλαίσιο στην «παρθενική» του κατάσταση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.