Ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων για το 9μήνο του 2020

Δείτε τα επίσημα στοιχεία του ΣΕΑΑ από τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας. Πώς τα πήγε η αγορά το 9μηνο του 2020;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ταξινομήσεις

Το 2020 ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για την αγορά νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας και όλοι οι αναλυτές ανέμεναν νέα αύξηση στις ταξινομήσεις και για το 2020. Όμως υπολόγισαν χωρίς… την πανδημία, η οποία ήρθε και σφράγισε τα πάντα.

Έτσι, η χρονιά από πολύ καλή εξελίσσεται σε πολύ κακή. Και αυτό γιατί με την ολοκλήρωση της καταγραφής και του Σεπτεμβρίου έχουμε τη συνολική εικόνα του 9μήνου. Μία εικόνα που είναι αρνητική καθώς σε σχέση με το αντίστοιχο περσινό διάστημα η πτώση είναι στ0 35,3%. Συγκεκριμένα το 9μηνο του 2019 είχαν ταξινομηθεί 92.772 νέα αυτοκίνητα, ενώ φέτος από την αρχή του έτους έως και τον Σεπτέμβριο ταξινομήθηκαν 60.046 νέα αυτοκίνητα.

Έτσι, μπορεί ο Σεπτέμβριος να κατέγραψε μεγάλη αύξηση της τάξης του 20,5% με 7.107 αυτοκίνητα (πέρυσι τον ίδιο μήνα είχαν ταξινομηθεί 5.899 νέα αυτοκίνητα), δεν είναι όμως αρκετός για να αντιστραφεί το κλίμα. Έτσι, πλέον η αγορά περιορίζεται στο πως θα καλύψει τις πληγές της αλλά και πως θα κλείσει την χρονιά με τις μικρότερες δυνατές απώλειες. Μένει λοιπόν να δούμε πως θα κυλήσουν οι επόμενοι μήνες, μέχρι το τέλος του έτους.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]