Mercedes: Σήκωσε το γάντι, έσπασε ξανά το ρεκόρ στο Nurburgring (+video)

Με Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+, οι Γερμανοί πήραν πίσω το ρεκόρ κατηγορίας στο Nurburgring, το οποίο έσπασε το καλοκαίρι η Porsche Panamera.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ ρεκόρ Nurburgring 2020

Ένας νέος “πόλεμος” φαίνεται να εκτυλίσσεται ανάμεσα στους κατασκευαστές στη θρυλική πίστα του Nurburgring και συγκεκριμένα στην κατηγορία “executive cars”, αυτή των πολυτελών αυτοκινήτων. Το περασμένο καλοκαίρι η Porsche κατάφερε να κάνει δικό της το ρεκόρ γύρου στην κατηγορία με τη νέα Panamera “παίρνοντας” το από την προηγούμενη κάτοχο Mercedes.

Διαβάστε επίσης: Porsche Panamera και νέο ρεκόρ κατηγορίας στο Nurburgring (+video)

Η Mercedes ωστόσο δεν είναι από τις εταιρίες που μένουν με τα χέρια σταυρωμένα και έδωσε τη δική της απάντηση για το ποιος έχει το ταχύτερο executive αυτοκίνητο στην Πράσινη Κόλαση κάνοντας ξανά δικό της το ρεκόρ.


Για να πετύχει το νέο ρεκόρ η εταιρία από το Affalterbach έριξε στη μάχη την 4κίνητη Mercedes-AMG GT 63 S 4MATIC+ των 639 ίππων και 900 Nm, που έχει τελική 315 χλμ./ώρα και μπορεί να επιταχύνει από στάση έως τα πρώτα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα. Τα κατάφερε κόβοντας περίπου δύο δευτερόλεπτα από το ρεκόρ της Porsche με το χρονόμετρο να σταματά στα 7:27.800 με οδηγό τον πρώην αγωνιζόμενο και… μηχανικό εξέλιξης της AMG, Demian Schaffert που κατείχε με το ίδιο αυτοκίνητο και το προηγούμενο ρεκόρ της Mercedes!

Έναντι της “στάνταρ” GT 63 S 4MATIC+ το μοντέλο που κατέχει το νέο επίσημο ρεκόρ κατηγορίας στην Πράσινη Κόλαση έφερε τα ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup2 που ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό αλλά και το έξτρα αεροδυναμικό πακέτο. Να σημειωθεί πως για να είναι έγκυρο το ένα ρεκόρ στο Nurburgring το εκάστοτε αυτοκίνητο δεν πρέπει να έχει τροποποιήσεις σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής, οι οποίες δεν βρίσκονται τουλάχιστον στον προαιρετικό εξοπλισμό του, εκτός και αν έχουμε να κάνουμε με ασφάλεια, όπως για παράδειγμα η τοποθέτηση καθίσματος αγωνιστικών προδιαγραφών.

Για την ελαφρώς πιο κοντή εκδοχή των 20,6 χλμ. της θρυλικής γερμανικής πίστας το χρονόμετρο έδειξε 7:23.009. Δείτε την προσπάθεια του Schaffert, η οποία μάλιστα δεν έγινε υπό ιδανικές συνθήκες καθώς σε αρκετά σημεία η Πράσινη Κόλαση είναι βρεγμένη με τη θερμοκρασία περιβάλλοντος στους επτά βαθμούς Κελσίου και του οδοστρώματος στους δέκα. Ανεξάρτητος παρατηρητής που επιβεβαίωσε την εγκυρότητα του νέου ρεκόρ ήταν η wige SOLUTIONS.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]