Τα gadgets στο αυτοκίνητο αυξάνουν τον κίνδυνο ατυχήματος

Μπορεί η τεχνολογία να έχει κάνει τη ζωή μας πιο εύκολη και απλή, να μας έχει φέρει πιο κοντά και να δίνει λύσεις ανεκτίμητες, παρόλα αυτά στο αυτοκίνητο φαίνεται πως δημιουργεί προβλήματα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Τα αυτοκίνητα εξελίσσονται διαρκώς και όπως είναι λογικό όσο τα χρόνια περνούν, τόσο περισσότερη τεχνολογία “κουβαλάνε”. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως πλέον τα περισσότερα μοντέλα διαθέτουν οθόνες αφής στο εσωτερικό τους, οι οποίες αντικαθιστούν τα παραδοσιακά κουμπιά. Παράλληλα, οι παραδοσιακοί, αναλογικοί πίνακες οργάνων έχουν αντικατασταθεί από ψηφιακούς, γεμάτους πληροφορία και όμορφα γραφικά, τα οποία μάλιστα μπορούν να αλλάξουν και εμφάνιση.

Όλα αυτά τα gadgets σίγουρα κάνουν τα αυτοκίνητα πιο σύγχρονα και ελκυστικότερα. Τα νούμερα όμως δείχνουν πως αυξάνουν και τον κίνδυνο ατυχήματος κατά την οδήγηση, καθώς όπως λένε οι ειδικοί, αποσπούν την προσοχή του οδηγού. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της αγγλικής κυβέρνησης, την τελευταία δεκαετία ο αριθμός σοβαρών τροχαίων ατυχημάτων με τραυματίες ακόμη και νεκρούς, εξαιτίας της απόσπασης προσοχής από παράγοντα εντός του αυτοκινήτου έχει αυξηθεί 11%.

Το υπουργείο μεταφορών της Βρετανίας αναφέρει πως κατά την τελευταία δεκαετία υπήρξαν 88 θάνατοι και 614 σοβαροί τραυματισμοί σε τροχαία δυστυχήματα που έγιναν λόγω απόσπασης της προσοχής του οδηγού εντός του αυτοκινήτου.


Οι ειδικοί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για την αυξανόμενη προσθήκη gadgets στο εσωτερικό των αυτοκινήτων αλλά και την χρήση των κινητών εντός αυτού, ενώ προειδοποιούν πως η τάση για ολοένα και περισσότερη τεχνολογία στο εσωτερικό του αυτοκινήτου θα χειροτερέψει την κατάσταση.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως, σύμφωνα με την έρευνα της IAM Roadsmart, οι οδηγοί αποσπούνται εντός του αυτοκινήτου κατά 29% από τα παιδιά, κατά 27% από την αλλαγή σταθμού στο ηχοσύστημα, κατά 26% από τους πίσω επιβάτες, κατά 24% από κινητά τηλέφωνα και κατά 15% από τη χρήση συστήματος πλοήγησης. Φυσικά όλα τα παραπάνω μπορούν να λειτουργήσουν και συνδυαστικά και να κάνουν ακόμη πιο δύσκολη την κατάσταση και πιθανότερη τη δημιουργία ατυχήματος.

Φυσικά τα πιο πάνω νούμερα μπορεί να προέρχονται από την Αγγλία, παρόλα αυτά το πρόβλημα είναι παγκόσμιο. Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το 10-30% των τροχαίων ατυχημάτων στην Ευρώπη προκαλείται από την απόσταση της προσοχής του οδηγού, ενώ σύμφωνα με το Υπουργείο Μεταφορών των Η.Π.Α. Το 2015 3.477 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ατύχημα που είχε ως αιτία την απόσπαση της προσοχής των οδηγών από κινητά τηλέφωνα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]