Top 10: Οι κατασκευαστές με τον χαμηλότερο μέσο όρο CO2 στην Ε.Ε.

To PSA Groupe είναι εκείνο που κατάφερε να εναρμονιστεί περισσότερο από κάθε άλλο κατασκευαστή φέτος με τον μέσο όρο CO2 που έχει θέσει η E.E.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Euro 7

Οι κατασκευαστές επιταχύνουν τα πλάνα εξηλεκτρισμού των μοντέλων τους με στόχο να πιάσουν τους στόχους που έχει θέσει η E.E. για την επόμενη χρονιά αναφορικά με τον μέσο όρο εκπομπών CO2 του διαθέσιμου στόλου τους. Μέσα στους στόχους είναι φυσικά και η αποφυγή του προστίμου που αναλογεί σε 95 ευρώ για κάθε αυτοκίνητο που πωλείται και δεν συμμορφώνεται με τον στόχο της Ε.Ε.

Διαβάστε επίσης: Volvo Cars: Μείωση CO2 με τρένα αντί φορτηγών

Οι κατασκευαστές προχωρούν με εντατικούς ρυθμούς στην παρουσίαση ηλεκτρικών και εξηλεκτρισμένων μοντέλων για να μειώσουν τον μέσο όρο με τον γαλλικό όμιλο της PSA να τα καταφέρνει καλύτερα από τους υπόλοιπους κατασκευαστές.


Διαβάστε επίσης: Ευρωπαϊκές εκπομπές CO2. Στο μέσο όρο η Ελλάδα

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στον πίνακα που ακολουθεί ο μέσος όρος για τον στόλο αυτοκινήτων του γαλλικού ομίλου φτάνει πλέον στα 97,9 γραμμάρια CO2 ανά χιλιόμετρο. Με τον όμιλο της Toyota να ακολουθεί στη δεύτερη θέση με 100,6 γραμμάρια. Η συμμαχία Renault-Nissan-Mitsubishi βρίσκεται στην τρίτη θέση με 105,5 γραμμάρια με την Hyundai-Kia πολύ κοντά στην τέταρτη θέση με 106,7 γραμμάρια. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνει η Suzuki που προχώρησε ακόμη και στην απόσυρση της πολιτικής έκδοσης του Jimny από τις αγορές της Ε.Ε. για να πετύχει τους στόχους της με τον μέσο όρο της να βρίσκεται πλόεν στα 108,9 γραμμάρια/χιλιόμετρο, ενώ η FCA Automobiles βρίσκεται στην 6η θέση με μόλις 0,1 του γραμμαρίου διαφορά!

E.E. κατασκευαστές εκπομπές CO2 2020

Να σημειωθεί πως οι τιμές για τον μέσο όρο κάθε κατασκευαστή έχουν υπολογιστεί με βάση το πρότυπο NEDC και χωρίς σε αυτές να υπολογίζονται τα όποια κίνητρα δίνονται στους κατασκευαστές που μειώνουν περαιτέρω τα συγκεκριμένα νούμερα.

Πηγή: JATO

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]