Ευρωπαϊκές εκπομπές CO2: Στο μέσο όρο η Ελλάδα

Σε μέτρια επίπεδα έναντι άλλων ευρωπαϊκών χωρών κινούνται οι εκπομπές CO2 του στόλου αυτοκινήτων για τη χώρα μας το 8μηνο που μας πέρασε.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ρύποι CO2 κατασκευαστές E.E. EU 2021

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρουσιάζει η JATO, η Ελλάδα βρίσκεται ανάμεσα στις καλές θέσεις αναφορικά με τον μέσο όρο εκπομπής CO2 του στόλου των αυτοκινήτων που κυκλοφορούν στη χώρα το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος 2020. Η Jato αναφέρει μετρήσεις που βασίζονται στο πρότυπο NEDC και με αυτές τοποθετεί την Ελλάδα στην 6η θέση ανάμεσα σε 20 χώρες της Ευρώπης.

Ευρώπη εκπομπές ρύποι CO2 2020

Όπως μπορείτε να δείτε και εσείς στον πίνακα που ακολουθεί από τα στοιχεία που έχει στη διάθεση της η JATO για 20 ευρωπαϊκές χώρες η πιο “καθαρή” χώρα στην ευρωπαϊκή ήπειρο είναι η Ολλανδία με μέσο όρο εκπομπών για το στόλο των αυτοκινήτων της το διάστημα Ιανουάριος-Αύγουστος 2020 είναι η Ολλανδία με 98,6 γρ./χλμ. Στη δεύτερη θέση ακολουθεί η Πορτογαλία με μέσο όρο στα 99,3 γρ./χλμ, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται η Γαλλία με μέσο όρο 100 γρ./χλμ. Έκπληξη στα στοιχεία της JATO ίσως αποτελεί η 4η θέση της Σουηδίας με μέσο όρο 100,8 γρ./χλμ. αφού τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα έχουν κάνει ιδιάιτερα μεγάλη διείσδυση στην εχγώρια αγορά. Την πρώτη πεντάδα κλείνει η Δανία με μέσες εκπομπές CO2 που ανέρχονται στα 101,1 γρ./χλμ.

Χώρα – Μέσες εκπομές CO2 (γρ./χλμ.) κατά NEDC
1. Ολλανδία: 98,6
2. Πορτογαλία: 99,3
3. Γαλλία: 100
4. Σουηδία: 100,8
5. Δανία: 101,1
6. Ελλάδα: 110,3
7. Ιταλία: 111,2
8. Βέλγιο: 111,4
9. Ισπανία: 112,6
10. Κροατία: 113,7

Από τα στοιχεία της JATO, στην τελευταία θέση μεταξύ των χωρών για τις οποίες υπάρχουν μετρήσεις κατά το πρότυπο NEDC βρίσκεται η Πολωνία με μέσο όρο εκπομπών CO2 στα 123,3 γραμμάρια, ενώ πολύ κοντά της βρίσκεται η Σλοβακία με 121,9 γραμμάρια. Την αρνητική τριάδα κλείνει κλείνει η Τσεχία με 120,9 γρ./χλμ.

Πηγή: JATO

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: txidis@traction.gr