Top 10: Αυτές είναι οι δέκα πρώτες μάρκες σε πωλήσεις στην Ελλάδα το 2021

Το πρώτο τετράμηνο του 2021 έκλεισε και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιες μάρκες απαρτίζουν το Top 10 των ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παγκόσμιες πωλήσεις Μάρτιος 2020

Με την ολοκλήρωση της επεξαργασίας των στοιχείων για τις ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας για το Ά τρίμηνο του έτους που διανύουμε, έχουμε πλέον και μια εικόνα σχετικά με τις δημοφιλέστερες μάρκες. Πάμε λοιπόν να δούμε τις δέκα κορυφαίες μάρκες σε πωλήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας για το πρώτο τετράμηνο του 2021 και τα μερίδια αγοράς της κάθε μίας στις σχετικές “πίτες”.

Πρώτη λοιπόν στην ελληνική αγορά είναι η Toyota με 4.611 αυτοκίνητα από την αρχή του έτους έως και το τέλος του Απριλίου. Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η Peugeot με 4.006 αυτοκίνητα. Την τριάδα κλείνει η Hyundai με 2.872 πωλήσεις. Opel και VW κλείνουν την πεντάδα με 2.272 και 2.174 αυτοκίνητα αντίστοιχα. Από εκεί και κάτω συναντάμε την Citroen στην έκτη θέση με 1.722 μονάδες, την Suzuki με 1.634 μονάδες και πολύ κοντά την Mercedes με 1.632 μονάδες. BMW και Nissan ολοκληρώνουν το Top 10 με 1.376 και 1.338 αυτοκίνητα αντίστοιχα, πάντα για το πρώτο τετράμηνο του 2021.

Πάμε όμως να δούμε και τις σχετικές “πίτες”. Η πρώτη αφορά τις ταξινομήσεις Απριλίου, ενώ η δεύτερη αυτές του πρώτου τριμήνου.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]