Juventus: Με το λογότυπο υβριδικών Jeep η νέα φανέλα της

Το λογότυπο 4xe βρίσκεται στα plug-in υβριδικά Renegade και Compass. Πριν το δούμε όμως και στο Wrangler, τοποθετήθηκε στη φανέλα της Juventus...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Plug-In υβριδική τεχνολογία βρίσκεται πλέον στη γκάμα των μοντέλων της Jeep με το χαρακτηριστικό λογότυπο «4xe», το οποίο θα κυριαρχεί και στη νέα εμφάνιση της «Μεγάλης Κυρίας» του Ιταλικού ποδοσφαίρου. Ασφαλώς δεν αναφερόμαστε σε κάποια άλλη ομάδα πέρα από τη Juventus.

Διαβάστε επίσης: Το plug-in υβριδικό Jeep Wrangler 4xe των 380 ίππων έρχεται

Η πρεμιέρα της νέας εμφάνισης πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του τελικού Coppa Italia, όπου η Juventus βρέθηκε αντιμέτωπη με την Atalanta. Στη νέα αγωνιστική χρονιά, 2021-2022, το σήμα κατατεθέν των plug-in υβριδικών Jeep θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στη φανέλα της ομάδας, αναδεικνύοντας την σύγχρονη τεχνολογία που χαρακτηρίζει την θρυλική εταιρεία.


Η τεχνολογία 4xe έχει ήδη ενσωματωθεί σε δημοφιλή μοντέλα της εταιρείας, όπως το Compass και το Renegade. Συνδυάζει τον αποδοτικό κινητήρα βενζίνης με δύο ηλεκτροκινητήρες και η συνολική ισχύς αγγίζει τους 190 ή τους 240 ίππους. Πέρα από τις εξαιρετικές επιδόσεις, η plug-in υβριδική τεχνολογία επιτρέπει ηλεκτρική αυτονομία της τάξης των περίπου 50 χιλιομέτρων, μηδενικά τέλη κυκλοφορίας λόγω των χαμηλών εκπομπών ρύπων, αλλά και μηδενικό φόρο για τους χρήστες εταιρικών αυτοκινήτων.

Το σύστημα είναι διαθέσιμο ήδη στο Renegade και στο νέο Compass. Σύντομα όμως θα το δούμε και στο θρυλικό Wrangler «παντρεύοντας» τις εκτός δρόμου δυνατότητες με εξαιρετικά χαμηλό περιβαλλοντολογικό αποτύπωμα. Περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο λειτουργίας του αλλά και τα πλεονεκτήματά του μπορείτε να βρείτε διαβάζοντας τις δοκιμές των plug-in υβριδικών Compass και Renegade.

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.