“Ντοπαρισμένο” VW Golf GTI με… ιαπωνικές καταβολές

Εντυπωσιακό bodykit, διευρυμένα φτερά και roll cage. Πώς σας φαίνεται αυτό το σκληροπυρηνικό VW Golf GTI ανεξάρτητου σχεδιαστή;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
VW Golf GTI

Μπορεί να βρισκόμαστε αισίως στην 8η γενιά VW Golf GTI, αλλά όπως φαίνεται η προηγούμενη γενιά εξακολουθεί να απασχολεί τους λάτρεις του γερμανικού μοντέλου. Στο παρελθόν έχουμε δει περιπτώσεις, όπου βελτιωτικοί οίκοι έχουν δημιουργήσει αυτοκίνητα που φέρουν έντονο το στοιχείο της υπερβολής, όπως για παράδειγμα το “Rocket Bunny” της Prior Design.

Διαβάστε επίσης: «Ντοπαρισμένα» Volkswagen Golf GTI και Golf R 

Αυτή τη φορά, δεν πρόκειται για κάποιον οίκο βελτιώσεων, ούτε για ένα πραγματικό αυτοκίνητο. Το ψηφιακό σχέδιο που θα δούμε μας έρχεται από έναν ανεξάρτητο σχεδιαστή που ειδικεύεται στη δημιουργία ψηφιακών σχεδίων και περισσότερα έργα του μπορείτε να βρείτε στην σελίδα του στο instagram.


To VW Golf GTI που βλέπουμε στις εικόνες φέρει αρκετά διογκωμένο αμάξωμα, με τα φτερά να είναι φουσκωμένα. Το εντυπωσιακό bodykit μειώνει την απόσταση από το έδαφος και περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες και ποδιές στο πλαϊνό τμήμα. Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και στο πίσω μέρος, εκεί όπου υπάρχει διαχύτης και μία διακριτική αεροτομή. Η σκληροπυρηνική εμφάνιση που παραπέμπει σε βελτίωση με καταγωγή από τη “Χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου” ολοκληρώνεται με τις λευκές ζάντες αγνώστων διαστάσεων, μέσα από τις οποίες είναι εμφανείς οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων.

Φωτογραφίες από το εσωτερικό δεν υπάρχουν, ωστόσο φαίνονται τα αγωνιστικά καθίσματα και το roll cage. Συνεπώς, ο δημιουργός οραματίζεται ένα αυτοκίνητο που δεν θα φημίζεται μόνο για την εντυπωσιακή του εμφάνιση, αλλά θα προορίζεται και για αγωνιστική χρήση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.