Ferrari Road Show: “Κοκκίνισε” ο Πειραιάς!

Στα πλαίσια των "Ημερών θάλασσας", ο Πειραιάς κατακλύστηκε από 30 Ferrari του ιταλικού club "Passione Rossa". Δείτε εικόνες από το Ferrari Road Show!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari Road Show

Τα εξωτικά αυτοκίνητα του μεγαλύτερου Club ιδιοκτητών Ferrari είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στον Πειραιά στα πλαίσια των “Ημερών Θάλασσας”, έναν θεσμό του Πειραιά, που πραγματοποιείται για 7η συνεχή χρονιά με δωρεάν εκδηλώσεις σε όλη την πόλη.

Διαβάστε επίσης: Βελτιωμένη Ferrari 812 GTS “τρομοκρατεί” με τον ήχο της (+video)

“Πρωταγωνιστές” του Ferrari Road Show ήταν τα 30 αυτοκίνητα του “Passione Rossa” με σήμα το αγαπημένο μας αλογάκι. Οι Ιταλίδες «καλλονές» φιλοξενήθηκαν για πρώτη φορά στην πόλη και ανάμεσά τους βρέθηκαν πανέμορφα μοντέλα, όπως η Enzo, η Portofino, η 360 Modena, η California T και η 458 Speciale.


Τα αυτοκίνητα κινήθηκαν στους δρόμους του Πειραιά προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της πόλης, ενώ στη συνέχεια στάθμευσαν στο Πασαλιμάνι, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες. Μοναδική ήταν επίσης η εμπειρία που έζησαν την Κυριακή στο «Γ. Καραϊσκάκης» 60 υπερτυχεροί, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή Ιταλικά αυτοκίνητα και να αισθανθούν την απόλαυση μιας διαδρομής με Ferrari!

Η μοναδική αυτή δράση ολοκληρώθηκε με μια λαμπερή εκδήλωση στον προαύλιο χώρο του γηπέδου “Γ. Καραϊσκάκης”. Εκεί, πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του Ferrari Club «Passione Rossa», παρουσία του Υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, της Υφυπουργού Τουρισμού κυρίας Σοφίας Ζαχαράκη, της Πρέσβειρας της Ιταλίας στην Ελλάδα κυρίας Πατρίτσια Φαλτσινέλι, του Περιφερειάρχη Αττικής κ. Γιώργου Πατούλη, του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, της Αντιπεριφερειάρχη Πειραιά κυρίας Σταυρούλας Αντωνάκου, της αρμόδιας Αντιδημάρχου Επικοινωνίας Προβολής και Μέσων Ενημέρωσης κυρίας Ανδριάνας Ζαρακέλη, του Προέδρου του Ferrari club «Passione Rosa», Δρ. Φάμπιο Μπαρόνε κ.α. Την εκδήλωση παρουσίασαν η κα Σάσα Σταμάτη και ο κ. Βαγγέλη Κιούσης.

Τo Ferrari Road Show διοργανώθηκε από τον Δήμο Πειραιά και την Περιφέρεια Αττικής, ενώ την υποστήριξη τους παρείχαν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Αστυνομική Διεύθυνση Πειραιά και το Τμήμα Τροχαίας Πειραιά. Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.