Νέα MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring: Έτοιμη για την “Πράσινη Κόλαση”

Σε περιορισμένη παραγωγή η MV Agusta παρουσίασε την έκδοση Nurburgring της Brutale 1000, για λίγους, τυχερούς και... γενναίους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring 2021

Η MV Agusta Brutale 1000 Nurburgring θα παραχθεί στον περιορισμένο αριθμό των 150 μονάδων και σύμφωνα με την ιταλική εταιρία είναι η πιο ακραία Brutale που έχουμε δει μέχρι στιγμής.

O εν σειρά 4κύλινδρος κινητήρας της Brutale 1000 Nurburgring παράγει 208 ίππους στις 13.800 σ.α.λ. και παρότι η προστασία του αναβάτη είναι περιορισμένη, η MV Agusta δηλώνει ότι η τελική της ξεπερνά τα 300 χλμ./ώρα. Τελική για μια πραγματικά “βάναυση” εμπειρία στη διάσημη γερμανική πίστα, αντίστοιχη του ονόματος της γυμνής ιταλικής δημιουργίας.

Διαβάστε επίσης: Οι νέες BMW R 18 Transcontinental και R 18 B (+video)


Για να αντιμετωπίσει την Πράσινη Κόλαση η Brutale 1000 Nurburgring φέρει κορυφαία περιφερειακά με ανεστραμμένο και πλήρως ρυθμιζόμενο πιρούνι Ohlins NIX EC 43 χλστ. αλλά και αμορτισέρ EC TTX από την ίδια εταιρία και τα δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενα ως προς τη συμπίεση και την επαναφορά.

Τα φρένα προέρχονται από την Brembo με δίσκους διαμέτρου 320 χλστ. και ακτινικά τοποθετημένες 4πίστονες δαγκάνες Stylema εμπρός, ενώ το “παρών” δίνει και ένα πλήρες ηλεκτρονικό οπλοστάσιο με προγράμματα οδήγησης που παραμετροποιούν εύκολα και γρήγορα την απόδοση του μοτέρ αλλά και εκείνη των αναρτήσεων και ηλεκτρονικών συστημάτων υποβοήθησης.

Διαβάστε επίσης – Kawasaki: Τα “βλέπει” όλα ηλεκτρικά έως το 2035

Η Brutale 1000 Nurburgring ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της σειράς χάρη στην εκτεταμένη χρήση ανθρακονημάτων που κάνουν την εμφάνιση τους μεταξύ άλλων σημείων και στις ζάντες, οι οποίες είναι κατασκευασμένες 100% από το πανάλαφρο υλικό.

Από carbon είναι επίσης το φιλτροκούτι, το μικρό πίσω σπόιλερ και η μάσκα του προβολέα, ενώ γι’ αυτούς που θέλουν να μειώσουν ακόμη περισσότερο το βάρος των 183 κιλών υπάρχει διαθέσιμη και εξάτμιση κατασκευασμένη από τιτάνιο και ανθρακονήματα, ελαφρύτερη κατά 6 περίπου κιλά. Η εξάτμιση της Arrow συνοδεύεται από νέα χαρτογράφηση για το μοτέρ με αποτέλεσμα η απόδοση του μοτέρ να ανεβαίνει στις 215 ίππους, ενώ η ροπή παραμένει στα 116,5 Nm.

Χαρακτηριστική τέλος είναι και η βαφή και τα γραφικά που έχουν επιλεχθεί γι’ αυτήν τη μοναδική έκδοση της MV Agusta Brutale, η τιμή της οποίας ξεκινά στην Ευρώπη από τα 39.900 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.