Lamborghini Huracan Evo Spyder

Η Lamborghini παρουσίασε πριν από λίγο καιρό την Huracan EVO και πλέον ήρθε η ώρα να μας δείξει και την ανοικτή έκδοσή της, την Spyder.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Lamborghini Huracan EVO έκανε την εμφάνισή της πριν λίγο καιρό διαδικτυακά, εντυπωσιάζοντας με την εμφάνισή της και τις ικανότητές της. Αυτή τη φορά όμως ήρθε η ώρα να γνωρίσουμε και την ανοικτή έκδοση της, ονόματι Spyder.

Όπως είναι λογικό και σε αυτή την περίπτωση το ιταλικό supercar εφοδιάζεται με τον ίδιο ατμοσφαιρικό V10, 5.2 λίτρων βενζινοκινητήρα που συναντήσαμε στην αντίστοιχη, coupe έκδοση. Αυτός αποδίδει 640 ίππους στις 8.000 σ.α.λ. και 600 Nm ροπής στις 6.500 σ.α.λ. Η Lamborghini Huracan EVO Spyder ζυγίζει “στεγνή” 1.542 κιλά, τιμή κατά 120 κιλά αυξημένη από αυτή της coupe Huracan EVO και έχει αναλογία βάρους/ισχύος στα 2,41 κιλά/ίππο.

Οι επιδόσεις της φυσικά εντυπωσιάζουν καθώς για το 0-100 χλμ./ώρα χρειάζεται 3,1 δευτερόλεπτα (2.9 δλ. η coupe) για το 0-200 χλμ./ώρα 9,3 δευτερόλεπτα (9,0 δλ. η Coupe) και έχει τελική ταχύτητα 325 χλμ./ώρα (ίδια ακριβώς τελική με τη coupe). Από την άλλη, για να ακινητοποιηθεί από τα 100 χλμ./ώρα χρειάζεται μόλις 32,2 μέτρα.


Tο σύστημα διεύθυνσης της Lamborghini Huracan EVO Spyder είναι νέο (διαθέτει ενεργή τετραδιεύθυνση και τετρακίνηση με torque vectoring), ενώ στην καρδιά του αυτοκινήτου βρίσκεται το Lamborghini Dinamica Veicolo Integrata (LDVI). Αυτό ελέγχει όλα τα συστήματα του αυτοκινήτου (σύστημα διεύθυνσης, μετάδοσης, φρένα, κιβώτιο ταχυτήτων, ανάρτηση), το οποίο εκτός όλων των άλλων μπορεί να προβλέψει ακόμη και τις αντιδράσεις του οδηγού και να προσαρμοστεί αναλόγως σε αυτές.

Φυσικά, η Lamborghini Huracan EVO Spyder διαθέτει τρία διαφορετικά προφίλ οδήγησης, τα Strada, Sport και Corsa, τα οποία επιλέγονται από το διακόπτη ANIMA στο τιμόνι και αλλάζουν τα δυναμικά χαρακτηριστικά της, ακόμη και τη συμπεριφορά της ενεργής ανάρτησης.

Σχεδιαστικά δεν υπάρχουν ιδιαίτερες αλλαγές της Spyder σε σχέση με την coupe Huracan EVO, πέραν αυτών που κρίθηκαν απαραίτητες λόγω της ύπαρξης ανοιγόμενης οροφής (ανοιγοκλείνει σε 17 δευτερόλεπτα με το πάτημα ενός κουμπιού και μπορεί να λειτουργήσει μέχρι την ταχύτητα των 50 χλμ./ώρα). Οι σχεδιαστές της ιταλικής μάρκας τονίζουν πως η αεροδυναμική της παραμένει ανεπηρέαστη ανεξαρτήτως θέσης της οροφής και υπογραμμίζουν ταυτόχρονα πως η αεροδυναμική της EVO δημιουργεί πέντε φορές περισσότερη κάθετη δύναμη από την απλή Spyder.

Η Lamborghini Huracan EVO Spyder θα κάνει την επίσημη εμφάνισή της στο πλευρό της αντίστοιχης coupe έκδοσης, στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης στις 5 Μαρτίου, ενώ η τιμή της στην ευρωπαϊκή αγορά προ φόρων θα είναι στα 202.437 ευρώ.

Εδώ μπορείτε να πάρετε μια γεύση από τη Lamborghini Huracan Performante, όπως αυτή παρουσιάστηκε στην εκπομπή του “TractioN“.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]