Mosphera: Το ηλεκτρικό scooter-πατίνι των κομάντο! (+video)

Δεν έβρισκαν ένα scooter-πατίνι που να καλύπτει τις δικές τους ανάγκες και οι άνθρωποι της Global Wolf Motor αποφάσισαν να φτιάξουν το στρατιωτικών προδιαγραφών Mosphera.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mosphera ηλεκτρικό πατίνι 2021

Το Mosphera της Global Wolf Motor δεν είναι όπως τα άλλα ηλεκτρικά πατίνια που βλέπουμε συνήθως. Σύμφωνα με την αμερικάνικη εταιρεία που το εξέλιξε και έχει σκοπό να το βάλει σύντομα στην παραγωγή είναι το πρώτο ATV ηλεκτρικό πατίνι στον κόσμο με την έμπνευση για τις προδιαγραφές του να προέρχεται από τον κόσμο των mountain bikes.

Διαβάστε επίσης: Νέα Aprilia Tuareg 660. Όλες οι λεπτομέρειες (+video)

To Mosphera θα είναι φυσικά διαθέσιμο και για πολιτική χρήση αλλά έχει κατασκευαστεί με τέτοιο τρόπο για να αντέχει και σε σημαντικά πιο δύσκολες εκτός δρόμου συνθήκες κίνησης, ενώ μπορεί να προσφέρει και στιγμές διασκέδασης στους αναβάτες του.


Αυτό που κάνει το Mosphera να ξεχωρίζει, είναι το στιβαρό του πλαίσιο αλλά και οι αναρτήσεις που φέρει τόσο μπροστά όσο και πίσω, με ανεστραμμένο πιρούνι με διαδρομή ανάρτησης στα 160 χλστ. και ένα μικρό αμορτισέρ αντίστοιχα. Φυσικά τις προδιαγραφές του έρχονται να συμπληρώσουν τα “χοντρά” χωμάτινα ελαστικά αλλά και το δισκόφρενο στον εμπρός τροχό.

Το μήκος του φτάνει στα 1.750 χλστ. και το μεταξόνιο του είναι 1.250 χλστ., διαστάσεις που το κατατάσσουν ανάμεσα στα μεγαλύτερα ηλεκτρικά πατίνια που έχουμε δει μέχρι στιγμής και το φέρνουν παράλληλα πολύ κοντά και στα πιο παραδοσιακά scooters.

Διαβάστε επίσης: Οι τιμές των νέων Honda Africa Twin στην Ελλάδα (+video)

Ο κινητήρας του Mosphera έχει ισχύ έως και 6kW και το ωφέλιμο βάρος που μπορεί να κουβαλήσει φτάνει στα 150 κιλά, κάτι που το κάνει ιδανικό για έναν… κομάντο με πλήρη εξάρτηση, ενώ η ταχύτητα που αναπτύσσει μπορεί να φτάσει μέχρι και τα 100 χλμ./ώρα. Το σκληροτράχηλο ηλεκτρικό πατίνι μπορεί να εφοδιαστεί έως και με δύο μπαταρίες χωρητικότητας 51.2Ah της Panasonic και αυτό, σύμφωνα με τον κατασκευαστή του του δίνει αυτονομία έως και 300 χλμ. ή 150 χλμ. με μία μπαταρία!

Διόλου ευκαταφρόνητο για ηλεκτρικό πατίνι είναι και το βάρος που φτάνει στα 60 κιλά, ενώ στις εντυπωσιακές προδιαγραφές βρίσκεται και η ικανότητα του να σκαρφαλώνει σε ανηφόρες με κλίση ακόμη και πάνω από 45 μοίρες, αλλά και το πρότυπο αδιαβροχοποίησης IP66 των ηλεκτρικών μερών του.

Είσαστε έτοιμοι για ειδικές αποστολές… αστικού τύπου με το ηλεκτρικό Mosphera των 7.500 ευρώ…;

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.