Πρεμιέρα για τον νέο Audi RS6-S του οίκου ABT (+video)

Επειδή οι 600 ίπποι φαίνεται πως δεν αρκούν! Αυτό είναι το νέο Audi RS6-S, δημιούργημα του οίκου ABT που επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δλ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi RS6-S

Στην αναβάθμιση του Audi RS6 Avant προχώρησε ο οίκος ABT Sportsline βελτιώνοντας το τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο και στον τομέα των μηχανικών μερών. Το αποτέλεσμα ονομάζεται Audi RS6-S και στο video του καναλιού “Auditography” θα έχουμε την ευκαιρία να το ακούσουμε, αλλά και να δούμε να επιταχύνει από στάση μέχρι τα 100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δλ.

Διαβάστε επίσης: Συνεργασία δύο βελτιωτικών οίκων για τη δημιουργία του απόλυτου Audi RS6 (+video)

Ξεκινώντας από την εξωτερική αναβάθμιση, το Audi RS6-S που παρουσιάστηκε στο χρώμα “Tango red” φέρει μία σειρά από carbon προσθήκες χαμηλά στον εμπρός προφυλακτήρα, στις πλαϊνές ποδιές, στον διαχύτη, αλλά και στην αεροτομή. Επιπλέον, έχουν τοποθετηθεί μαύρες ζάντες ABT High Performance HR με ελαστικά μεγέθους 285/30 ZR22. Αλλαγές υπάρχουν και στο εσωτερικό, με τα σήματα “RS6-S” και “ΑΒΤ” να υπάρχουν σε αρκετά σημεία, όπως τα καθίσματα, το τιμόνι και το κουμπί έναυσης του κινητήρα.


Βέβαια, οι σημαντικότερες αλλαγές έχουν γίνει στην προσπάθεια για αύξηση της ισχύος. Σύμφωνα με τον γερμανικό οίκο, έχει γίνει επαναπρογραμματισμός της ECU, ενώ τοποθετήθηκε και σύστημα εξάτμισης από ανοξείδωτο χάλυβα με δύο διπλές απολήξεις. Κάπως έτσι, η ισχύς του twin-turbo V8 κινητήρα χωρητικότητας 4 λίτρων αυξάνεται από τους 600 ίππους, στους 700. Την ίδια ώρα, αύξηση έρχεται και στην τιμή της μέγιστης ροπής, η οποία από τα 800 Nm έφτασε αισίως στα 880.

Για το τέλος αφήσαμε τις δύο αλλαγές με γνώμονα την βελτίωση της δυναμικής συμπεριφοράς. Η πρώτη είναι η τοποθέτηση ελατήριων ρυθμιζόμενου ύψους που μειώνουν την απόσταση από το έδαφος κατά 25 και 30 χλστ. στον εμπρός και πίσω άξονα αντίστοιχα. Η δεύτερη έχει να κάνει με την ακαμψία και αφορά την τοποθέτηση ενισχυμένων αντιστρεπτικών μπροστά και πίσω.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.