Audi RS Q8 γίνεται “όπλο” από τον οίκο Manhart (+video)

Φαίνεται ότι για κάποιους δεν αρκούν οι 600 εργοστασιακοί ίπποι του Audi RS Q8, αλλά ο οίκος Manhart έχει τη λύση δημιουργώντας ένα πανίσχυρο "θωρηκτό"!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Audi RS Q8 Manhart

Ο οίκος Manhart έχει αποδείξει ότι μπορεί να εκτοξεύσει την ισχύ ακόμα και σε αυτοκίνητα που έρχονται με τεράστια ιπποδύναμη από το εργοστάσιο. Αυτή τη φορά ανέλαβε την βελτίωση του Audi RS Q8, αναβαθμίζοντάς το τόσο σε αισθητικό επίπεδο, όσο και στον κινητήρα.

Διαβάστε επίσης: Alfa Romeo Giulia QV δια χειρός Manhart και τελική στα… 325 χλμ./ώρα!

Ξεκινάμε από τον κινητήρα και αξίζει να αναφέρουμε ότι στην εργοστασιακή του έκδοση, ο διπλά υπερτροφοδοτούμενος V8 χωρητικότητας 4 λίτρων αποδίδει 600 ίππους και 800 Nm ροπής. Το νέο project με το όνομα RQ 800 απέκτησε νέα turbo, αναβαθμισμένο intercooler, αναπρογραμματισμό της ECU και σύστημα εξαγωγής, με αποτέλεσμα η ισχύς να φτάνει αισίως στους 818 ίππους και η ροπή να εκτοξεύεται στα 1.050 Nm.


Σα να μην έφταναν όλα αυτά, ο οίκος προχωρά και σε εξωτερικές αλλαγές, όπως για παράδειγμα την τοποθέτηση ζαντών “Manhart Classic Line” μεγέθους 24 ιντσών, αλλά και την μείωση της απόστασης από το έδαφος με νέα ανάρτηση. Τέλος, οι αλλαγές ολοκληρώνονται με κάποιες κόκκινες λεπτομέρειες σε καθρέφτες, διαχύτη και μάσκα, αλλά και με την τοποθέτηση μίας λωρίδας που διατρέχει όλο το αμάξωμα.

Ο γερμανικός οίκος δεν προχώρησε σε ανακοίνωση των επιδόσεων του συγκεκριμένου Audi RS Q8, ωστόσο πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα και να μάθετε κάθε λεπτομέρεια για το “RQ 800”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.