Lexus RZ 450e: Με 313 ίππους το νέο ηλεκτρικό μοντέλο των Ιαπώνων (+video)

Με αυτονομία που ξεπερνά τα 400 χλμ. και ένα τιμόνι που... θα συζητηθεί. Αυτό είναι το νέο, αμιγώς ηλεκτρικό Lexus RZ 450e!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lexus RZ 450e

Αξιοποιώντας την ήδη υπάρχουσα πλατφόρμα e-TNGA της Toyota για αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, η Lexus κατασκεύασε ένα νέο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο. Θα σταθεί δίπλα σε άλλες παραλλαγές που έχουμε ήδη γνωρίσει, όπως για παράδειγμα το Subaru Solterra και το Toyota bZ4X.

Διαβάστε επίσης: Πωλητήριο σε άκρως… “ντοπαρισμένο” Lexus LC 500

Εξωτερικά, το νέο Lexus RZ 450e είναι αρκετά ογκώδες, με το μήκος του να ξεπερνά οριακά τα 4,8 μέτρα, ενώ με την πρώτη ματιά διαπιστώνει κανείς ότι πρόκειται για μοντέλο της Lexus. Σε αυτό βοηθά αρκετά η χαρακτηριστική σχεδίαση της εμπρός μάσκας με το σχήμα “κλεψύδρας” να δημιουργία μία διχρωμία, ενώ στις άκρες υπάρχουν αεραγωγοί των φρένων που κάνουν ακόμα πιο “άγρια” την συνολική εικόνα. Στο πίσω μέρος, από την άλλη, “πρωταγωνιστούν” τα LED σώματα που εκτείνονται σε όλο το πλάτος του αμαξώματος.


Περνώντας στο εσωτερικό, πέρα από το άκρως ψηφιακό περιβάλλον που αποτελείται από μία μεγάλη οθόνη για ενημέρωση και ψυχαγωγία (14 ίντσες) και μία σε ρόλο πίνακα οργάνων, όλο το ενδιαφέρον στρέφεται στο τιμόνι που θυμίζει περισσότερο μονοθέσιο παρά αυτοκίνητο. Η Lexus αναφέρει ότι ανήκει στον προαιρετικό εξοπλισμό, είναι “ταχύτατο” αφού από τέρμα δεξιά προς τέρμα αριστερά έχουμε μόλις 300 μοίρες περιστροφής τιμονιού, ενώ βελτιώνεται σημαντικά και η ορατότητα του οδηγού.

Κάτω από το αμάξωμα του νέου Lexus RZ 450e συναντάμε το σύστημα τετρακίνησης Direct4, το οποίο φέρει έναν κινητήρα σε κάθε άξονα. Έτσι, η συνδυαστική ισχύς αγγίζει τους 313 ίππους και η ροπή τα 435 Nm, με αποτέλεσμα τα 0-100 χλμ./ώρα να έρχονται σε μόλις 5,6 δλ και η τελική να αγγίζει τα 160 χλμ./ώρα. Πηγή τροφοδοσίας αποτελεί μία μπαταρία χωρητικότητας 71,4 kWh, η οποία εξασφαλίζει αυτονομία που φτάνει τα 406 χλμ. σύμφωνα με τα πρότυπα WLTP.

To νέο Lexus RZ 450e είναι ήδη διαθέσιμο για παραγγελία στην Ευρώπη και οι πρώτες παραδόσεις αναμένεται να ξεκινήσουν στο τέλος του 2022.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.