Η ιστορία και οι απειλές πίσω από την Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein (+video)

"Όποιος προσπαθήσει να πάρει αυτό το αυτοκίνητο από το Ιράκ θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες", έγραψε η κόρη του Saddam Hussein. Διαβάστε περισσότερα για την ιστορία αυτής της Ferrari!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari F40 Saddam Hussein

Ίσως να θυμάστε την ιστορία με την Ferrari F40 του γιου του Saddam Hussein με το όνομα Uday, άλλωστε πριν από περίπου δύο χρόνια είχε κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο δημοφιλής youtuber, Scott Chivers, κάτοχος του καναλιού “Ratarossa”, κάθεται αναπαυτικά και μας εξιστορεί την περιπέτειά του πίσω από την Ferrari F40 που θέλησε να την αγοράσει για να την επαναφέρει σε άριστη κατάσταση αλλά ποτέ δεν τα κατάφερε.

Ferrari F40 Valeo: Η μοναδική αυτόματη F40 και ο Έλληνας ιδιοκτήτης της

Όλα ξεκίνησαν όταν μία ιταλική ιστοσελίδα δημοσίευσε φωτογραφίες από μία Ferrari F40 που βρισκόταν παρατημένη σε άθλια κατάσταση. Ο Mr. Ratarossa, ως ειδικός στις ανακατασκευές Ferrari, ξεκίνησε άμεσα έρευνα για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου. Το εγχείρημα ήταν δύσκολο έως αδύνατο. Πώς να βρεις άλλωστε ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην άλλη πλευρά της γης;


Κι όμως, η δύναμη του διαδικτύου είναι τεράστια και σύντομα υπήρξαν νέες πληροφορίες. Το αυτοκίνητο, λοιπόν, εντοπίστηκε στην πόλη Ερμπίλ, περίπου 350 χιλιόμετρα βόρεια της Βαγδάτης και αποκαλύφθηκε πως κάποτε ανήκε στον γιο του Saddam Hussein. Σημαντικές πληροφορίες στην έρευνα έδωσε ο μηχανικός Chris Smith, ο οποίος είχε ταξιδέψει μέχρι το Ιράκ το 2016 για να εξετάσει και να αγοράσει το αυτοκίνητο, ωστόσο η κατάστασή του ήταν πολύ άσχημη.

Ωστόσο, ο Scott Chivers… “το πάλεψε” αρκετά! Βρήκε πολλά εμπόδια, όμως. Ένα από αυτά ήταν η υπερβολική τιμή που ζητούσε ο σημερινός κάτοχος. Άλλο ένα εμπόδιο ήταν η γραφειοκρατία και η δυσκολία απομάκρυνσης του αυτοκινήτου από το Ιράκ, ειδικά μετά την έκταση επιπέδου viral που πήρε η ιστορία. Όπως φαντάζεστε, η εν λόγω Ferrari F40 χαρακτηρίστηκε σύντομα ως μέρος της πολιτικής ιστορίας του Ιράκ.

Το οριστικό τέλος στην προσπάθειά του ήταν μία δημοσίευση στο Twitter. “Όποιος προσπαθήσει να πάρει αυτό το αυτοκίνητο από το Ιράκ θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες”, έγραψε η κόρη του Saddam Hussein, όπως μπορείτε να ακούσετε να λέει ο youtuber στο στιγμιότυπο 9’29”. Όπως ήταν λογικό, από εκείνο το σημείο και μετά το κυνήγι της συγκεκριμένης Ferrari F40 σταμάτησε μια για πάντα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.