Η “παράνομη” Ferrari, η δήμαρχος και η viral ανάρτηση!

"Το ότι έχεις Ferrari δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρκάρεις παράνομα", δήλωσε μεταξύ άλλων η δήμαρχος του Βουκουρεστίου...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari

Η παράνομη στάθμευση δημιουργεί αποδεδειγμένα πολλά προβλήματα στις αστικές περιοχές. Όπως μας είχε ενημερώσει πρόσφατα ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας και Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, είναι ένας από τους βασικότερους λόγους που δημιουργείται αυξημένη κίνηση στις μεγαλουπόλεις. Βέβαια, δεν είναι ελληνικό φαινόμενο, παρατηρείται και σε άλλες πρωτεύουσες, όπως για παράδειγμα το Βουκουρέστι. Από εκεί μας έρχεται η εν λόγω ιστορία με τον οδηγό της Ferrari που πάρκαρε σε διάβαση πεζών και την “αιχμηρή” ανάρτηση της δημάρχου.

Διαβάστε επίσης: Ferrari αξίας 500.000 ευρώ συγκρούστηκε με “ταπεινό” Dacia

Η φωτογραφία που βλέπετε μας έρχεται από την πρωτεύουσα της Ρουμανίας και δημοσιεύθηκε στον προσωπικό λογαριασμό της δημάρχου του Βουκουρεστίου, Clotilde Marie Brigitte Armand. Η εν λόγω κυρία κοινοποίησε τη φωτογραφία λέγοντας μεταξύ άλλων πως το γεγονός ότι κάποιος είναι κάτοχος μίας Ferrari δε σημαίνει ότι μπορεί να παρκάρει οπουδήποτε.


“Σήμερα, η τοπική αστυνομία μετακίνησε αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο παράνομα στην περιοχή της λεωφόρου Mihalache. Ο ιδιοκτήτης αυτής της Ferrari 488 Spider αξίας περίπου 300.000 ευρώ επέλεξε να παρκάρει στη διάβαση πεζών. Κακοτυχία! Συνεχίζουμε τη δράση ανέλκυσης οχημάτων που είναι σταθμευμένα στις διαβάσεις πεζών. ΥΓ: Το να έχεις Ferrari δεν σημαίνει ότι μπορείς να παρκάρεις παράνομα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η δήμαρχος.

Μέσα σε λίγες ώρες, η ανάρτησή της έγινε viral παίρνοντας χιλιάδες likes και αναπαράχθηκε από μεγάλες ειδησεογραφικές ιστοσελίδες (μπορείτε να την δείτε πατώντας εδώ).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.