Κυκλοφοριακό χάος: 10 λόγοι για τους οποίους “πήζει” η Αθήνα

Το τελευταίο διάστημα βιώνουμε όλοι το κυκλοφοριακό χάος στους δρόμους της Αθήνας. Πάμε να δούμε τους δέκα λόγους που έχουν κάνει το πρόβλημα πιο έντονο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
κυκλοφοριακό χάος

Οι καθυστερήσεις στους δρόμους της Αττικής έχουν μετατραπεί πλέον σε ένα τεράστιο πρόβλημα που χρήζει άμεσης επίλυσης. Ο Κίμων Λογοθέτης, Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας και Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής, μίλησε στο star.gr και γνωστοποίησε τους δέκα λόγους που έχουν έχουν γιγαντώσει το πρόβλημα. Πάμε να τους δούμε αναλυτικά!

Απίστευτο: Δείτε πόσα αυτοκίνητα “μένουν” από καύσιμο ημερησίως… στον Κηφισό

-Βρισκόμαστε σε μία περίοδο μετά την πανδημία και οι ανάγκες κινητικότητας είναι λογικό να έχουν αυξηθεί. “Δύο χρόνια πανδημίας μας κράτησαν αρκετά πίσω στις υποχρεώσεις μας, στις ανάγκες μας, ακόμη και στον τρόπο ζωής μας. Υπάρχει λοιπόν αυξημένη ανάγκη να βγούμε έξω και να καλύψουμε αυτές τις υποχρεώσεις”, εξήγησε.

– H εμπιστοσύνη των πολιτών στα μέσα μαζικής μεταφοράς δεν έχει αποκατασταθεί ακόμα.  “Σταδιακά αποκαθίσταται η επιβατική κίνηση, έχει φτάσει στο 75%, ωστόσο αυτό γίνεται με αργούς ρυθμούς”, ανέφερε.

-Αυξήθηκε ο στόλος των οχημάτων στην Αττική. Σύμφωνα με τον κ. Λογοθέτη, μέσα στην πανδημία, πουλήθηκαν σχεδόν 200.000 αυτοκίνητα και σημειώθηκε ρεκόρ πωλήσεων, χωρίς όμως να είναι ανάλογη η αύξηση αυτή με την απόσυρση των παλαιών οχημάτων.

-Ο πληθυσμός σχεδόν διπλασιάζεται μέσα στην τουριστική περίοδο.Αυτόν το μήνα καταγράφεται έντονη τουριστική κίνηση στην Αττική. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε μετακινήσεις τουριστών από το λιμάνι, προς το αεροδρόμιο και προς το κέντρο της Αθήνας, συν τις περιηγήσεις.

-Κορυφώνεται η κινητικότητα των μαθητών ενόψει των Πανελληνίων. Όπως εξήγησε ο κ. Λογοθέτης, ο Μάιος είναι ο πιο δύσκολος κυκλοφοριακά μήνας. Η λειτουργία των σχολείων και η πιο έντονη κινητικότητα των μαθητών (δραστηριότητες, φροντιστήρια, προετοιμασία για εξετάσεις), καθώς είμαστε μια ανάσα πριν από τις Πανελλήνιες, αποτελεί ένα πρόσθετο φορτίο στην κυκλοφορία.

-Αυξήθηκε ο στόλος των αστικών λεωφορείων. Σύμφωνα με στοιχεία του ΟΑΣΑ, μέσα στην πανδημία ενισχύθηκε ο στόλος των αστικών λεωφορείων με 300 νέα οχήματα που μπήκαν στο οδικό δίκτυο.

-Η αύξηση στις τιμές των καυσίμων ωθεί τους οδηγούς να κινούνται πιο αργά κρατώντας χαμηλά τις ταχύτητες.

-Η αμέλεια συντήρησης των οχημάτων κατά τη διάρκεια της πανδημίας αύξησε τα ακινητοποιημένα οχήματα στο οδικό δίκτυο λόγω κακής συντήρησης.

-Τέλος, παρατηρείται αύξηση στα αυτοκίνητα που σταθμεύουν παράνομα. Η παράνομη στάθμευση είναι ένας ακόμα λόγος που επιτείνει την κίνηση στους δρόμους της πόλης.

Πηγή: star.gr, Πηγή εικόνας: lifo.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.