Απίστευτο: Δείτε πόσα αυτοκίνητα “μένουν” από καύσιμο ημερησίως… στον Κηφισό

Το νούμερο διπλασιάστηκε στον Κηφισό από τότε που αυξήθηκαν οι τιμές καυσίμων! Δείτε τι ανέφερε ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Κηφισός

Οι καθυστερήσεις στους δρόμους της Αττικής έχουν μετατραπεί πλέον σε ένα τεράστιο πρόβλημα που χρήζει άμεσης επίλυσης. Οι κυριότερες αιτίες είναι οι μικροσυγκρούσεις λόγω ενασχόλησης του οδηγού με το κινητό τηλέφωνο και η μη αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών στα μέσα μαζικής μεταφοράς. Υπάρχει ένας ακόμα λόγος, όμως, που δημιουργείται κίνηση και είναι η ακινητοποίηση των οχημάτων επειδή “μένουν” στη μέση του δρόμου, όχι μόνο λόγω βλάβης, αλλά και λόγω έλλειψης καυσίμου.

Διαβάστε επίσης: Οδήγηση με… λαμπάκι! Δημιουργεί βλάβη;

Απίστευτο είναι το στατιστικό στοιχείο που ανέφερε σε ραδιοφωνική συνέντευξη στο “star.gr” o Κίμων Λογοθέτης, Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας και Διαχείρισης Κυκλοφορίας της Περιφέρειας Αττικής. Σύμφωνα με τον ίδιο, καθημερινά μόνο στον Κηφισό μπορεί να καταγράφονται ακόμη και 8 συμβάντα κατά μέσο όρο όπου οι οδηγοί μένουν από καύσιμο στη μέση του δρόμου. Ο αριθμός αυτός είναι διπλάσιος σε σχέση με την περίοδο πριν από την αύξηση της βενζίνης.

“Δεν έχουμε ακόμη προσαρμοστεί στις νέες τιμές, με αποτέλεσμα βάζοντας από συνήθεια βενζίνη αξίας 5 και 10 ευρώ, να μην επαρκεί για να ολοκληρώσει το αυτοκίνητό μας τη διαδρομή του και να μας “αφήνει” ακόμη και στις κεντρικότατες οδικές αρτηρίες, όπως ο Κηφισός”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κίμων Λογοθέτης.

Πέρα, όμως, από την έλλειψη καυσίμου, ο Σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας τόνισε πως πολλά αυτοκίνητα μένουν και επειδή οι ιδιοκτήτες αμέλησαν να κάνουν τις καθιερωμένες εργασίες συντήρησης, μιας και λόγω Covid έμειναν ακινητοποιημένα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

“Αποτέλεσμα αυτού είναι το τελευταίo διάστημα να υπάρχουν και πολλά αυτοκίνητα τα οποία μένουν, είτε από κακή συντήρηση, είτε από κακή κατάσταση των ελαστικών σε κεντρικούς δρόμους”, συμπλήρωσε. Πατώντας εδώ μπορείτε να επισκεφθείτε το σχετικό άρθρο του star.gr και να ακούσετε αναλυτικά την συνέντευξη (στο 5.30 γίνεται η αναφορά στις ακινητοποιήσεις λόγω καυσίμου).

Πηγή: star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.