Το παλιό μικρό camper με το “μεγάλο” μυστικό εντυπωσιάζει και σήμερα

Χωρίς τους απαραίτητους οικονομικούς πόρους αλλά με πολλή όρεξη για περιπέτεια τρεις φίλοι έφτιαξαν πριν από 20 χρόνια αυτό το camper, το οποίο καταφέρνει να εντυπωσιάζει ακόμη και σήμερα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Μικρό δώροφο camper ιαπωνία 2022

Μια όμορφη ιστορία που μας έρχεται από τη μακρινή Ιαπωνία είναι αυτή που “κρύβεται” πίσω από το camper που βλέπετε στις φωτογραφίες. Μια ιστορία που μας δείχνει με τον καλύτερο τρόπο ότι “αν θέλει η νύφη και ο γαμπρός” όλα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, πόσο μάλλον ένα μικρό σε μέγεθος camper που μπορεί να φιλοξενήσει τρία άτομα στους δύο μάλιστα ορόφους του!

Διαβάστε επίσης – Porsche Cayenne: Έκλεισε τα  20 το εμβληματικό SUV των Γερμανών

Στην προκειμένη περίπτωση, πίσω από τη δημιουργία αυτού του camper, το οποίο βασίζεται στο μικρό φορτηγό Toyota ToyoAce, βρίσκεται η όρεξη για περιπέτεια και εξερεύνηση τριών Ιαπώνων φοιτητών που ήθελαν με το τέλος των σπουδών τους να γνωρίσουν καλύτερα τη χώρα τους.


Με ιδιαίτερα περιορισμένο μπάτζετ για να αγοράσουν ή να νοικιάσουν ένα camper, αλλά με πολλή όρεξη για περιπέτεια και κοινές εμπειρίες οι τρεις φοιτητές αποφάσισαν να φτιάξουν τη δική τους “κιβωτό” που θα τους συντρόφευε στο ταξίδι τους. Χωρίς να έχουν τις απαραίτητες μηχανικές γνώσεις ή γνώσεις μαραγκού οι τρεις φίλοι ξεκίνησαν ένα φιλόδοξο εγχείρημα το οποίο τελικά κράτησε δύο περίπου χρόνια μέχρι να ολοκληρωθεί.

Σε αυτά τα δύο χρόνια οι τρεις φίλοι έμαθαν πολλά και στην πορεία έφτιαξαν ένα camper από ύλο και φύλλα ατσαλιού, το οποίο δείχνει με τον καλύτερό τρόπο ένα μέρος της ιαπωνικής κουλτούρας εκείνο της μέγιστης αξιοποίησης του περιορισμένου χώρου με την εφαρμογή ευφάνταστων ιδεών.

Διαβάστε επίσης: Καταδιώξεις στον ελληνικό κινηματογράφο (+videos)

Αναμφίβολα τα highlights αυτού του μικρού και πλήρως λειτουργικού camper δεν είναι η μπανιέρα που κατάφεραν να χωρέσουν σε τόσο μικρό χώρο οι δημιουργοί του, ούτε η μικρή αλλά πλήρης κουζίνα που φέρει και νιπτήρα. Είναι ο δεύτερος πτυσσόμενος όροφος του camper, ο οποίος αναπτύσσεται με το όχημα σταματημένο και προσφέρει μια κρεβατοκάμαρα ιαπωνικής αισθητικής που μπορεί να κοιμίσει τρία άτομα. Ο δεύτερος όροφος αναπτύσσεται μέσω υδραυλικού συστήματος το οποίο και κατασκεύασαν οι τρεις νεαροί τότε φοιτητές. Η πρόσβαση στην κρεβατοκάμαρα γινόταν μάλιστα από σκάλα που βρισκόταν στο εσωτερικό του camper.

Το εν λόγω camper όχι μόνο εξυπηρέτησε άριστα στο ρόλο του κατά το εγχώριο ταξίδι των τριών Ιαπώνων, το οποίο κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο, αλλά υπάρχει ακόμη. Από ό,τι καταλαβαίνουμε είναι πλήρως λειτουργικό και είναι μάλιστα διαθέσιμο προς πώληση σε τιμή λίγο κάτω από τα 5.500 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.