Οι πρεμιέρες της VW στη Γενεύη

Το μενού παρουσιάσεων της VW στη Γενεύη περιλάμβανε 4 παγκόσμιες πρεμιέρες – Ο λόγος για τα ID. Buggy, Passat, T-Roc R και Touareg V8 TDI

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Δυναμική παρουσία στην 89η Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου Γενεύης έχει η VW. Η γερμανική μάρκα παρουσίασε 4 μοντέλα σε παγκόσμια πρεμιέρα, καθένα από τα οποία έχει τα δικά του, ξεχωριστά χαρακτηριστικά. Ο λόγος για το νέο VW Passat 8ης γενιάς, το ηλεκτροκίνητο ID. Buggy, το VW T-Roc R και το VW Touareg V8 TDI.

Νέο VW Passat
Όπως ανακοίνωσε η γερμανική μάρκα, το νέο Passat θα αποτελέσει το πρώτο μεσαίο μοντέλο με δυνατότητα ημιαυτόνομης κίνησης σε ταχύτητες ταξιδιού, χάρη στο σύστημα Travel Assist. Το εν λόγω σύστημα, που λειτουργεί για ταχύτητες από 0 έως 210 χλμ./ώρα, ενεργοποιείται από ένα κουμπί στο τιμόνι, ελέγχοντας διαρκώς αν ο οδηγός έχει τα χέρια του στο τιμόνι. Εφόσον αναγνωρίσει πως ο οδηγός τα απομακρύνει για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα, τον ειδοποιεί με οπτικό και ακουστικό ερέθισμα, ενώ ταυτόχρονα ενεργοποιεί το σύστημα πέδησης. Σε περίπτωση που ο οδηγός δεν αντιδράσει, το Passat φρενάρει προοδευτικά χάρη στο σύστημα Emergency Assist, μέχρι την πλήρη ακινητοποίησή του. Ακόμη, η 8η γενιά VW Passat διαθέτει και υβριδική έκδοση, το Passat GTE, με την αυτονομία που προσφέρει ο ηλεκτροκινητήρας να υπολογίζεται στα 55 χιλιόμετρα.


 

ID. Buggy
Πρόκειται για ένα σύγχρονο ηλεκτροκίνητο beach buggy, που έχει ως βάση την γνωστή πλατφόρμα MEB του VW Group, η οποία έχει εξελιχθεί για ηλεκτροκίνητα μοντέλα. Το ID Buggy εφοδιάζεται με μπαταρία ιόντων λιθίου χωρητικότητας 62 kWh και έχει σύμφωνα με τη VW, αυτονομία 250 χιλιομέτρων. Επιπλέον, διαθέτει έναν ηλεκτροκινητήρα με ισχύ 150 kW (204 ίπποι) που παρουσιάζει ροπή 310 Nm, ενώ από πλευράς επιδόσεων η επιτάχυνση 0-100 απαιτεί 7,2”, ενώ η τελική ταχύτητα έχει ηλεκτρονικό περιορισμό στα 160 χλμ./ώρα. Χάρη στη χρήση επιπλέον ηλεκτροκινητήρα εμπρός, το ID Buggy μπορεί να μεταβληθεί σε τετρακίνητο όποτε χρειαστεί. Τέλος, η ισχύς του πίσω άξονα προσφέρει δυνατότητες κίνησης εκτός δρόμου, που αποτελεί ζητούμενο για ένα όχημα με τέτοιο χαρακτήρα.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το VW T-Roc R εδώ

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το VW Touareg V8 TDI εδώ

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]