89η έκθεση αυτοκινήτου Γενεύης 2019

Για ακόμη μια χρονιά, το πρώτο μεγάλο ραντεβού της αυτοκίνησης επί ευρωπαϊκού εδάφους, δίνεται στη Γενεύη. Μάνος και Κώστας Στεφανής είναι εκεί και μας ενημερώνουν για όλες τις πρεμιέρες.

Βρείτε μας στο

Η έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης είναι από τις σημαντικότερες στην παγκόσμια αυτοκίνηση. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου πως παρά την τάση που παρατηρήθηκε τα τελευταία χρόνια, να απουσιάζουν κάποιες μάρκες από μεγάλες εκθέσεις, οι απουσίες από την Γενεύη είναι ελάχιστες.Συνολικά, θα έχουμε περισσότερα από 900 αυτοκίνητα στους εκθεσιακούς χώρους της έκθεσης, με πάνω από 150 παγκόσμιες και ευρωπαϊκές πρεμιέρες να λαμβάνουν χώρα, ενώ οι διοργανωτές περιμένουν περισσότερους από 660.000 επισκέπτες, να περάσουν τις πύλες της.

Όσοι τυχεροί λοιπόν βρεθούν στην έκθεση της Γενεύης θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν από κοντά τα δημιουργήματα των εταιρειών, με τους κατασκευαστές να εστιάζουν κυρίως σε ηλεκτροκίνηση και τεχνολογίες αυτόνομης οδήγησης.

Στη Γενεύη θα παρουσιαστούν πολλά νέα, ηλεκτρικά μοντέλα (όπως για παράδειγμα το Honda e Protorype), ακόμη και ηλεκτρικές εκδόσεις δημοφιλών συμβατικών μοντέλων (π.χ. το ηλεκτρικό Peugeot 208), καθώς και hypercars με υβριδική τεχνολογία και ιπποδύναμη που ξεπερνά τους 1.000 ίππους (για παράδειγμα η Aston Martin Valkyrie).

O Μάνος Στεφανής και ο Κώστας Στεφανής βρίσκονται εκεί για να μας μεταφέρουν όλα όσα συμβαίνουν στη φετινή έκθεση της Γενεύης αλλά και μια γεύση από τα αυτοκίνητα που πραγματοποιούν την παγκόσμια πρεμιέρα τους στην έκθεση της ελβετικής πόλης, τα οποία μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ.