Πρεμιέρα για το Honda e Prototype

Λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, η Honda μας παρουσίασε το e Prototype, το πρώτο ηλεκτρικό μοντέλο της, μαζικής παραγωγής.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως σας είχαμε ήδη ενημερώσει από παλαιότερα άρθρα μας, η Honda ετοιμάζει ηλεκτρικό μοντέλο μαζικής παραγωγής, το οποίο μάλιστα θα είναι έτοιμο μέσα στο 2019 για να πάρει το “πράσινο φως” για το εργοστάσιο.

Η ιαπωνική μάρκα πραγματοποίησε τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ηλεκτρικού της μοντέλου διαδικτυακά, λίγο πριν την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σύμφωνα με τη Honda το e Prototype αποτελεί προπομπό της έκδοσης παραγωγής του αυτοκινήτου που μας συστήθηκε το 2017 ως Urban EV Concept. Οι ιθύνοντες της Honda διατείνονται πως το μοντέλο τους είναι σχεδιασμένο προκειμένου να ικανοποιεί όλες τις σύγχρονες ανάγκες του αγοραστικού κοινού, εστιάζοντας παράλληλα στην πρακτικότητα και στην ευκολία χρήσης, αρετές που συνδυάζει με ένα μοναδικό χαρακτήρα εμφανισιακά.

Η Honda δεν μας αποκάλυψε πολλά προς το παρόν, σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του e Prototype, αφήνοντας τα… καλά για την έκθεση της Γενεύης. Παρόλα αυτά, τονίζει πως βασίζεται σε νέα, πισωκίνητη πλατφόρμα, ειδικά εξελιγμένη για ηλεκτρικά αυτοκίνητα, λέγοντας πως η αυτονομία του θα ξεπερνά τα 200 χιλιόμετρα, ενώ η φόρτισή του ως το 80% θα απαιτεί 30 λεπτά μέσω ταχυφορτιστή.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr