Raba Helmet: Νέα διάκριση για το κράνος που διπλώνει

Είναι το πιο πρακτικό κράνος που έχουμε συναντήσει, αφού διπλώνει και μπορεί να μεταφερθεί ακόμα και μέσα σε μία τσάντα. Νέα διάκριση για το Raba Helmet!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Raba Helmet

Είναι ενδεχομένως ότι πιο πρακτικό έχουμε δει, αφού δεν θα δυσανασχετήσουν οι άνθρωποι που δεν έχουν εξοικειωθεί με το κράνος. Το Raba Helmet βραβεύθηκε στον διαγωνισμό Red Dot 2022 και αξίζει την προσοχή μας. Πάμε να δούμε ποια είναι η καινοτομία του.

Σίγουρα, οι έμπειροι αναβάτες είναι αρκετά εξοικειωμένοι με το κράνος, αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει για τους νέους χρήστες ηλεκτρικών οχημάτων μικροκινητικότητας. Βλέπετε, όλο και περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε λύσεις όπως ένα ηλεκτρικό ποδήλατο ή ένα e-scooter.

Γι’ αυτούς, το Raba Helmet φαντάζει ως μία καλή επιλογή, αφού μπορεί να αποθηκευτεί ακόμα και σε μία τσάντα ώστε να μεταφέρεται εύκολα. Κατασκευάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε να διπλώνει/ξεδιπλώνει γρήγορα και να προσαρμόζεται με μία απλή κίνηση στο κεφάλι. Ωστόσο, δεν γίνονται εκπτώσεις στον τομέα της ασφάλειας, με το Raba Helmet να είναι κατασκευασμένο από ειδικό αφρό EPS, αλλά και θερμοπλαστικό ABS. Επιπλέον, το κράνος έχει μία αεριζόμενη επένδυση ώστε όλα τα σκληρά κομμάτια να ενώνονται και το σφίξιμο στο πρόσωπο γίνεται μέσω περιστροφικού διακόπτη.


Η εταιρεία που βρίσκεται πίσω από αυτό το project ονομάζεται Nature Mobility και τονίζει ότι το 84% των αναβατών πόλης δεν φορούν κράνος. Στόχος της είναι μέσω του Raba Helmets αυτό το ποσοστό να μειωθεί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.