Porsche 911 Dakar: Η νέα παντός εδάφους έκδοση

Μια Porsche 911 για κάθε έδαφος είναι η νέα έκδοση Dakar που παρουσίασε η γερμανική εταιρεία, με το "βλέμμα" της στραμμένο εκεί που τελειώνει η άσφαλτος.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα Porsche 911 Dakar 2023

Για πρώτη φορά στην πολύχρονη ιστορία της, η Porsche 911 αποκτά επίσημα μια εκτός δρόμου έκδοση, με την Dakar να θυμίζει έντονα το εμβληματικό αγωνιστικό μοντέλο που έλαβε μέρος που έλαβε μέρος στον ομώνυμο αγώνα το 1984 και τον κέρδισε.

Η νέα Porsche 911 Dakar έχει αναβαθμιστεί σε όλα τα απαραίτητα σημεία για να μπορεί να αντιμετωπίζει με επιτυχία το κακοτράχαλο έδαφος με τους Γερμανούς να διανύουν περισσότερα από 500.000 χλμ. κατά τη διάρκεια των δοκιμών στις πλέον αντίξοες συνθήκες: από έρημο και θερμοκρασίες που ξεπερνούν του 45 βαθμούς Κελσίου, έως τα παγωμένα εδάφη της Σουηδίας και θερμοκρασίες πολύ κάτω από το μηδέν.

Διαβάστε επίσης: Νέες εκδόσεις Porsche 718 Style, με περισσότερο στιλ από ποτέ


Η Porsche αναφέρει ότι η απόσταση από το έδαφος της νέας 911 Dakar μπορεί και συναγωνίζεται εκείνη των συμβατικών SUV και από εκεί ξεκινούν και οι κύριες διαφορές της έναντι των υπόλοιπων εκδόσεων του γερμανικού σπορ coupe. Έναντι μιας συμβατικής 911 με σπορ ανάρτηση η Dakar “στέκεται” ψηλότερα κατά 50 χλστ. στη στάνταρ ρύθμισης της ηλεκτρονικά ελεγχόμενης ανάρτησης.

Ο οδηγός έχει την επιλογή να την ανυψώσει 30 επιπλέον χιλιοστά με την ανάρτηση να λειτουργεί κανονικά σε ταχύτητες έως και 170 χλμ./ώρα. Πάνω από αυτή την ταχύτητα το αυτοκίνητο επιστρέφει την ανάρτηση στην προηγούμενη θέση της.

Διαβάστε επίσης: Porsche 911 GT2 RS από την Manhart, γιατί οι 700 ίπποι δεν αρκούν!

Η μεγαλύτερη απόσταση από το έδαφος είναι μόνο μία από τις αλλαγές που έχουν γίνει στην ανάρτηση της 911, η οποία έχει ρυθμιστεί εκ νέου για να μπορεί να ανταποκρίνεται με επιτυχία σε διαφορετικά τερέν, ενώ νέα είναι και τα παντός εδάφους ελαστικά που εξασφαλίζουν την απαραίτητη πρόσφυση στις εκτός δρόμου συνθήκες κίνησης με αυξημένη ολισθηρότητα.

Την κίνηση της 911 Dakar αναλαμβάνει ο τρίλιτρος flat six με τα δύο turbo που αποδίδει 480 ίππους και 570 Nm ροπής με την ισχύ να φτάσει και στους τέσσερεις τροχούς μέσω αυτόματου κιβωτίου διπλού συμπλέκτη οχτώ (8) σχέσεων. Σύμφωνα με την Porsche η νέα της δημιουργία χρειάζεται 3,4 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση έως και τα 100 χλμ./ώρα ενώ η τελική περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 240 χλμ./ώρα.

Στη διάθεση του οδηγού υπάρχουν και δύο επιπλέον προγράμματα λειτουργίας για τον κινητήρα και τα ηλεκτρονικά συστήματα της 911. Το Rallye προορίζεται για οδήγηση σε σαθρό έδαφος, ενώ στο Offroad το ψηλότερο επίπεδο της ανάρτησης επιλέγεται αυτόματα καθώς το πρόγραμμα προορίζεται για χρήση κατά την οδήγηση σε άμμο ή πολύ δύσκολο τερέν.

Σε επίπεδο εμφάνισης η νέα Porsche 911 Dakar ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εκδόσεις από τα πλαστικά προστατευτικά που φέρει χαμηλά και γύρω από το αμάξωμά της, τα οποία έχουν παρουσία και στους θόλους των τροχών. Τα εν λόγω προστατευτικά ενισχύονται με έξτρα μεταλλικά στοιχεία που κάνουν την εμφάνισή της στον εμπρός και τον πίσω προφυλακτήρα αλλά και στις ποδιές των τροχών. Νέα στοιχεία, τέλος, είναι η πίσω αεροτομή αλλά και το καπό με τους χαρακτηριστικούς αεραγωγούς, ενώ και τα δύο είναι κατασκευασμένα από πλαστικό ενισχυμένο με ανθρακονήματα.

Σίγουρα από τον προαιρετικό εξοπλισμό και τις διαθέσιμες επιλογές το πακέτο “Rallye Design” είναι εκείνο που καταφέρνει να ξεχωρίζει αφού τα χρώματα και τα γραφικά του αμαξώματος είναι μια σαφή αναφορά σε εκείνα της 911 που κέρδισε το Dakar το 1984. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που η Porsche δίνει τέτοια εργοστασιακή επιλογή στο κοινό.

Ενδιαφέρον έχει επίσης και η σχάρα οροφής που σχεδιάστηκε αποκλειστικά για την 911 Dakar και εκτός από τους έξτρα προβολείς LED μπορεί να φιλοξενήσει τον απαραίτητο εξοπλισμό για εκτός δρόμου περιπέτειες… χωρίς δράματα. Η Porsche 911 Dakar θα παραχθεί στο περιορισμένο αριθμό των 2.500 αντιτύπων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.