Στο Nurburgring με Honda Civic Type R πρώτης γενιάς με 320.000 χλμ.! (+video)

Εξακολουθεί να "στροφάρει" στα κόκκινα! Βόλτα στο Nurburgring με Honda Civic Type R πρώτης γενιάς με 300.000+ χλμ. και κανένα rebuilt...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Honda Civic Type R

Την ώρα που το νέο Honda Civic Type R ενδεχομένως να ετοιμάζει νέο ρεκόρ εμπροσθοκίνητου στην “Πράσινη Κόλαση”, ιδιοκτήτες παλιότερων εκδόσεων εξακολουθούν να απολαμβάνουν τα αυτοκίνητά τους στην θρυλική πίστα. Το ίδιο ισχύει και για τον κάτοχο του Honda Civic Type R EK9 που θα γνωρίσουμε σε αυτό το video, ο οποίος οδηγεί απροβλημάτιστα στην πίστα, παρά τα 300.000+ χλμ. που αναγράφονται στο οδόμετρο.

Διαβάστε επίσης: Honda Civic Type R – Οι “σταθμοί” στα 25 χρόνια ιστορίας του

Το video αναρτήθηκε πρόσφατα στο κανάλι “Misha Charoudin”, το οποίο μας μεταφέρει συχνά το κλίμα από την πίστα του Nurburgring. Αυτή τη φορά, ο “πρωταγωνιστής” είναι ένα Honda Civic Type R πρώτης γενιάς, το οποίο διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση, παρά το γεγονός ότι έχει διανύσει 320.000 χλμ. χωρίς να έχει γίνει ποτέ κάποιο “rebuilt” στον κινητήρα.


Ο ιδιοκτήτης το έχει κρατήσει σχεδόν σε πλήρως εργοστασιακή κατάσταση, το συντηρεί σχολαστικά, κι αυτό εξακολουθεί να του χαρίζει χαμόγελα στην πίστα, παρ’ όλο που ο κινητήρας έχει γράψει τόσα πολλά χιλιόμετρα. Όπως θα ακούσετε, ήπιες επεμβάσεις έχουν γίνει μόνο στον τομέα των φρένων και της ανάρτησης, ενώ έχει τοποθετηθεί και ένα roll-bar για μέγιστη ασφάλεια!

Η πρώτης γενιά Honda Civic Type R (με την κωδική ονομασία EK9) κυκλοφόρησε μόνο στην Ιαπωνική αγορά και είχε κορυφαίες προδιαγραφές, μεταξύ των οποίων ένα ατμοσφαιρικό μοτέρ 1.6L DOHC VTEC που απέδιδε 185 ίππους. Μιλάμε, συνεπώς, για μία εντυπωσιακή ειδική ισχύ των 116 ίππων στο λίτρο. Οι επιδόσεις ήταν καταιγιστικές λόγω και του χαμηλού βάρους, το οποίο περιοριζόταν στα 1.050 κιλά, ενώ δεν απουσίαζε το διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης (LSD).

Έχουν περάσει πολλά χρόνια, αλλά αυτός ο ήχος του VTEC, σε συνδυασμό με το μέγιστο όριο περιστροφής στις 8.500 σ.α.λ. εξακολουθεί να “αναστατώνει”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.