Αερόψυκτη Porsche 911 στα “αναβολικά”… διά χειρός Singer

Μία Porsche 911 με ισχύ 700 ίππων σε αμάξωμα που ζυγίζει λιγότερο από 1.000 κιλά! Δείτε το "τρομακτικό" δημιούργημα της Singer...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche 911

Για τις αερόψυκτες Porsche 911 υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον ακόμη και στις μέρες μας. Αν υπάρχει μία εταιρεία, όμως, που δημιουργεί μοναδικό projects με βάση τέτοια μοντέλα είναι σίγουρα η Singer. Αυτή τη φορά, τραβά όλα τα βλέμματα με ένα απίστευτο αυτοκίνητο. Πάμε να γνωρίσουμε την DLS-Turbo, όπου DLS βλέπε Dynamics & Lightweighting Study!

Το νέο αυτοκίνητο της εταιρείας “Singer Vehicle Design” χρησιμοποιεί ως βάση την αερόψυκτη Porsche 911. Ξεκινάμε από την εξωτερική εμφάνιση, η οποία είναι μοναδική! Στο εμπρός τμήμα βλέπουμε έναν προφυλακτήρα με μεγάλους αεραγωγούς, ενώ ένας αεραγωγός φαίνεται και στο καπό. Συνεχίζουμε προς το πλάι με τους μονομπούλονους τροχούς μαγνησίου μεγέθους 20 ιντσών εμπρός και πίσω. Εξοπλίζονται με ελαστικά Michelin Pilot Sport Cup 2 ή Cup 2R.

Σίγουρα, βέβαια, την παράσταση “κλέβει” το πίσω μέρος, εκεί όπου φαίνονται τα διευρυμένα φτερά και η τεράστια αεροτομή. “Κερασάκι στην τούρτα” η απόληξη της εξάτμισης στο πλάι. Περιττό να αναφέρουμε ότι για να μειωθεί το βάρος στα 990 κιλά, οι μηχανικοί της Singer προχωρούν σε αντικατάσταση των εργοστασιακών πάνελ, ενώ εκτεταμένη είναι και η χρήση carbon. Περνάμε στο εσωτερικό, εκεί όπου το κλίμα που επικρατεί είναι σπαρτιάτικο. Τα καθίσματα της Recaro συνδυάζονται με αγωνιστικού τύπου ζώνες, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος κινείται και το τιμόνι.


Τέλος, ο κινητήρας που τοποθετείται στα αυτοκίνητα των ενδιαφερόμενων είναι ένας αερόψυκτος flat-six, η χωρητικότητα του οποίου αγγίζει τα 3,8 λτ. Με την συνεισφορά των δύο turbo, η ισχύς εκτοξεύεται στους 700 ίππους στις 9.000 σ.α.λ. Όσο για την διαδικασία μετατροπής, αυτή μπορεί να διαρκέσει περίπου 18 μήνες, μιας και απαιτούνται περισσότερες από 4.000 εργατοώρες από την ομάδα τεχνικών της Singer.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.