Αερόσακοι Takata: Έπεται συνέχεια για την ανάκληση του αιώνα;

Νέο κύκλο ερευνών ξεκίνησε ο αμερικάνικος οργανισμός National Highway Safety Administration (NHTSA) για δεκάδες εκατομμύρια αυτοκίνητα με αερόσακους Takata στις Η.Π.Α.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αερόσακοι Takata έρευνα για ανάκληση 2021

Περισσότερα από 100 εκατομμύρια αυτοκίνητα σε όλο τον κόσμο έχουν ανακληθεί από τους κατασκευαστές τους την τελευταία δεκαετία λόγω των προβλημάτων που ενδέχεται να παρουσιάσουν οι αερόσακοι τους, όλοι κατασκευασμένοι από την ιαπωνική και πλέον χρεοκοπημένη Takata.

Διαβάστε επίσης – Χρήσιμα: Τι είναι “ιρλανδική” διάβαση και ποιους κινδύνους κρύβει;

Η γνωστή υπόθεση που έχει απασχολήσει τους τέσσερεις τροχούς παγκοσμίως, ως η μεγαλύτερη ανάκληση όλων των εποχών, φαίνεται να παίρνει συνέχεια καθώς ο αμερικάνικος οργανισμός National Highway Safety Administration (NHTSA) έχει ξεκινήσει νέα έρευνα για τους αερόσακους της ιαπωνικής εταιρίας, μια έρευνα που αφορά σχεδόν 30 εκατομμύρια αυτοκίνητα στις Ηνωμένες Πολιτείες.


 

Σύμφωνα και με τη σχετική ανακοίνωση, σε αυτή την περίπτωση, η νέα έρευνα αφορά μοντέλα των Honda, Ford, Toyota, General Motors, Nissan, Subaru, Tesla, Ferrari, Mazda, Daimler, BMW, Stellantis, Porsche και Jaguar Land Rover, μεταξύ άλλων κατασκευαστών, που εξόπλισαν τα μοντέλα τους με τους αερόσακους της Takata. Συνολικά οι κατασκευαστές, τα οχήματα των οποίων περιλαμβάνονται στην έρευνα, ξεπερνούν τους 20, με τον συνολικό αριθμό των μοντέλων να ανέρχεται στα 1.384, κατασκευής από το 2001 έως και το 2019.

Ο αμερικάνικος οργανισμός αναφέρει ρητά ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κανένα ρίσκο η κίνδυνος για τους ιδιοκτήτες οχημάτων με αερόσακους Takata των παραπάνω κατασκευαστών. Ο NHTSA αυτή τη στιγμή αξιολογεί μόνο την πιθανότητα μελλοντικού κινδύνου που μπορεί να παρουσιάσουν μοντέλα που δεν είχαν συμπεριληφθεί στις προηγούμενες ανακλήσεις.

Διαβάστε επίσης: Ήρθε ώρα για τα “έξυπνα” φανάρια;

Ο NHTSA αναφέρει ότι οι προηγούμενες ανακλήσεις αφορούσαν μοντέλα των οποίων ο μηχανισμός, υπεύθυνος για την ανάπτυξη των αερόσακων, δεν έφερε τις απαραίτητες “δικλείδες ασφάλειας” για τη σωστή συντήρηση των υλικών που χρησιμοποιούνται για το φούσκωμα των αερόσακων. Η νέα έρευνα αφορά μοντέλα που περιλαμβάνουν στους μηχανισμούς τους υλικά που προστατεύουν από την συσσώρευση υγρασίας τον μηχανισμό. Η συσσώρευση υγρασίας στα υλικά ανάπτυξης των αερόσακων ήταν και η αιτία που οδήγησε σε ακανόνιστη έκρηξη τον μηχανισμό ανάπτυξης των αερόσακων της Takata, έκρηξη που σχετίζεται με 29 συνολικά θανάτους σε όλο τον κόσμο, 19 εκ των οποίων στις Η.Π.Α., αλλά και περισσότερους από 400 τραυματισμούς.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.