Αυτά είναι τα δημοφιλέστερα SUVs στην Ελλάδα το 2021

Η κατηγορία των SUVs είναι η δημοφιλέστερη στην χώρα μας με το μερίδιό της να φτάνει σχεδόν το 50%. Ποια ήταν όμως τα δημοφιλέστερα SUVs; Ποιο κέρδισε το ντέρμπι κορυφής;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Με θετικό πρόσημο έκλεισε το 2021 για την αγορά νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας, με τις ταξινομήσεις να ξεπερνούν ελαφρώς τις 100.000 και να παρουσιάζουν άνοδο σε σχέση με το 2020.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, που έδωσε ο ΣΕΑΑ στην δημοσιότητα σε συνεργασία με την ΕΛΣΤΑΤ, πάντα, η κατηγορία των SUVs ήταν και η δημοφιλέστερη στην χώρα μας (χωρίς να λαμβάνουμε υπόψιν επιμέρους κατηγορίες B-SUV, C-SUV κλπ.) με το μερίδιο αγοράς να φτάνει στο 47,98% (δηλαδή ένα στα 2 αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην χώρα μας είναι SUV), ενώ για τον Δεκέμβριο το μερίδιο ήταν στο 60,6%!

Πιο κάτω στον πίνακα θα δούμε τα SUVs με τις περισσότερες ταξινομήσεις στην χώρα μας. Πριν πάμε στον πίνακα όμως (από αριστερά προς τα δεξιά βλέπουμε μάρκα, μοντέλο, συνολικές ταξινομήσεις, μερίδιο αγοράς έτους, ταξινομήσεις Δεκεμβρίου και μερίδιο αγοράς Δεκεμβρίου), αξίζει να κάνουμε μια ιδιαίτερη μνεία στο ντέρμπι κορυφής. Ένα ντέρμπι ανάμεσα στα Peugeot 2008 και Toyota C-HR, με το πρώτο να κόβει και το νήμα της ετήσιας κούρσας με 3.196 ταξινομήσεις έναντι 2.934 του C-HR.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr