Ταξινομήσεις Ελλάδα 2021: Κυρίαρχη η βενζίνη, άνοδος για το υγραέριο!

Πάμε να δούμε πως κινήθηκαν οι ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων για το 2021 στην χώρα μας Μεγάλοι νικητές τα SUVs και η βενζίνη!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις αυτοκινήτων 2021

Το ψυχολογικό όριο των 100.000 ταξινομήσεων νέων αυτοκινήτων ξεπέρασε η ελληνική αγορά νέων αυτοκινήτων, παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια που έφερε και πάλι η πανδημία και οι μεταλλάξεις της.

Συγκεκριμένα, το 2021 σημειώθηκαν συνολικά 100.916 ταξινομήσεις νέων αυτοκινήτων στην χώρα μας, ενώ πέρυσι το νούμερο αυτό ήταν μειωμένο κατά 24,6% στις 80.977 ταξινομήσεις. Να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως για το 2021 οι ταξινομήσεις ανάμεσα σε λιανικές και εταιρικές ήταν μοιρασμένες.

Όσον αφορά στον τελευταίο μήνα της χρονιάς, ο Δεκέμβριος του 2021 παρουσίασε πτώση 12,2% σε σχέση με τον Δεκέμβριο του 2020, καθώς ταξινομήθηκαν 5.660 νέα αυτοκίνητα, σε αντίθεση με πέρυσι που είχαν ταξινομηθεί 6.443.

Όσον αφορά στις κατηγορίες, δημοφιλέστερη κατηγορία για φέτος ήταν τα C SUV με μερίδιο αγοράς 28% και ακολούθησαν τα B SUV με μερίδιο αγοράς 25,3%. Αξίζει σε αυτό το σημείο να αναφέρω πως συνολικά, τα SUV είχαν εντυπωσιακό μερίδιο αγοράς που έφτασε 60,5% και παρουσίασε αύξηση κατά 13,4% σε σχέση με πέρυσι. Αυτό σημαίνει λοιπόν πως 6 στα 10 νέα αυτοκίνητα που ταξινομούνται στην χώρα μας είναι SUV.

Στην κατηγοριοποίηση ανά ενέργεια, η βενζίνη κυριαρχεί με μερίδιο αγοράς στο 49,2% με ελαφρά μείωση σε σχέση με πέρυσι κατά 4 μονάδες. Ακολουθεί η κατηγορία των υβριδικών αυτοκινήτων με μερίδιο αγοράς 23,2% (14,5% πέρυσι) και μετά τα diesel με μερίδιο αγοράς 17,4% (ο μεγάλος χαμένος είναι τα πετρελαιοκίνητα καθώς παρουσιάζουν πτώση κατά 10,1 μονάδων σε σχέση με πέρυσι). Ακολουθούν τα επαναφορτιζόμενα υβριδικά/αμιγώς ηλεκτρικά με μερίδιο αγοράς 6,9% (αύξηση μεριδίου κατά 4,3 μονάδες σε σχέση με το 2020), αυτά με υγραέριο με μερίδιο αγοράς 2% και αυτά με φυσικό αέριο με 1,3%.

Αξίζει, τέλος, να σημειώσω σε αυτό το σημείο πως το αυτοκίνητα υγραερίου είδαν το μερίδιό τους να ανεβαίνει τον Δεκέμβριο στο 5%, από 0,3% που ήταν πέρυσι τον αντίστοιχο μήνα. Αυτή ήταν και η δεύτερη μεγαλύτερη αύξηση μεριδίου μετά από αυτή των υβριδικών για τον μήνα Δεκέμβριο πάντα. Κάτι που δείχνει αν μη τι άλλο πως οι Έλληνες αναζητούν οικονομικές λύσεις μετακίνησης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr