Αυτά είναι τα αυτοκίνητα με το καλύτερο Infotainment ανά κατηγορία

Ακόμη μία μεγάλη έρευνα του J.D. Power ολοκληρώθηκε και αυτή τη φορά έχει να κάνει με τα καλύτερα συστήματα πολυμέσων ανά κατηγορία αυτοκινήτων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι εποχές έχουν αλλάξει και πλέον ο κόσμος δεν επιλέξει αυτοκίνητο μόνο σύμφωνα με τον κινητήρα ή την οδική συμπεριφορά αλλά και σύμφωνα με το σύστημα infotainment που αυτό διαθέτει.

Οι οθόνες αφής είναι πλέον μέρος του βασικού εξοπλισμού κάθε σύγχρονου αυτοκινήτου που σέβεται τον εαυτό του, ενώ πλέον σε κάποιες περιπτώσεις οι διαστάσεις τους έχουν ξεπεράσει τις 10 ίντσες και η εμφάνισή τους θυμίζει τάμπλετ σε ταμπλό αυτοκινήτου.

Στην J.D. Power γνωρίζουν καλά πως πλέον οι αγοραστές δίνουν ιδιαίτερη σημασία σε αυτόν τον τομέα και έτσι έκαναν έρευνα που αποκαλύπτει ποια είναι τα αυτοκίνητα με τα καλύτερα συστήματα πολυμέσων ανά κατηγορία.

Η μελέτη J.D. Power Multimedia Quality & Satisfaction, όπως ονομάζεται η σχετική έρευνα, μετρά την εμπειρία και τη γνώμη/ικανοποίηση των ιδιοκτητών οχημάτων σχετικά με την ποιότητα, την εργονομία, τον σχεδιασμό και τα χαρακτηριστικά των συστημάτων ήχου, επικοινωνίας, ψυχαγωγίας και πλοήγησης τους κατά τις πρώτες 90 ημέρες ιδιοκτησίας.

Η ποιότητα του συστήματος πολυμέσων καθορίζεται από τον αριθμό των προβλημάτων/παραπόνων που εμφανίζονται ανά 100 οχήματα, με τη χαμηλότερη βαθμολογία που αντικατοπτρίζει υψηλότερη ποιότητα.

Ας δούμε λοιπόν τα αυτοκίνητα με το καλύτερο σύστημα πολυμέσων ανά κατηγορία (όπως αυτά κατηγοριοποιούνται στην αμερικάνικη αγορά):

Μικρά: Hyundai Accent
Μικρομεσαία: Kia Soul
Μεσαία: Hyundai Santa Fe
Μεγάλα: Nissan Titan
Μικρά πολυτελή: Mercedes-Benz GLA
Μικρομεσαία Πολυτελή: Genesis G70
Μεσαία Πολυτελή: Audi Q8 και Porsche 911 (ισοπαλία)
Μεγάλα Πολυτελή: BMW Σειρά 7

ΠΗΓΗ: JD POWER

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]