Αυτά είναι τα αυτοκίνητα του Spider-Man (+video)

Η στιγμή της πρεμιέρας της νέας ταινίας “Spider-Man: Far From Home” πλησιάζει και η Sony Pictures Entertainment δημοσίευσε, σε συνεργασία με την Audi, ένα video στο οποίο σημαντικό ρόλο παίζει ένα από τα γερμανικά οχήματα...


Ο Spider-Man, κατά κόσμον Peter Parker, ετοιμάζεται για τη νέα του εισβολή στις κινηματογραφικές αίθουσες. Στη νέα ταινία, που θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις Η.Π.Α. το καλοκαίρι, ο αγαπημένος ήρωας μυείται μεταξύ άλλων και στην τεχνολογία των αμιγώς ηλεκτρικών αυτοκινήτων.

Η συνεργασία μεταξύ Audi και Sony Pictures Entertainment, που είναι η εταιρεία παραγωγής της ταινίας, δεν είναι νέα. Σε προηγούμενες ταινίες του “Spider-Man” είχαν ήδη χρησιμοποιηθεί οχήματα της γερμανικής μάρκας και το “Spider-Man: Far From Home” δεν αποτελεί εξαίρεση. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που εμφανίζονται στην ταινία, συγκαταλέγονται το Audi A7, καθώς και το ολοκαίνουργιο Audi Q8. Ωστόσο, την παράσταση κλέβει το αμιγώς ηλεκτρικό Audi e-tron. Μάλιστα, η προηγμένη τεχνολογία του αυτοκινήτου έχει μερίδιο και στην προώθηση της ταινίας.

Πώς; Μέσω μιας ταινίας μικρού μήκους που ονομάζεται “Science Fair” και δημιουργήθηκε από τις Sony Pictures Entertainment και Audi. Σε αυτό το ιδιότυπο φιλμ, ο Peter Parker και ο καλύτερός του φίλος Ned, συμμετέχουν στο σχολικό διαγωνισμό επιστήμης, που αποδεικνύεται πιο ανταγωνιστικός από όσο είχαν υπολογίσει. Για αυτό, ο πρωταγωνιστής καταφεύγει στα μεγάλα μέσα, δηλαδή στο Audi e-tron GT Concept.

Αρκετά με το spoiler, καθώς μπορείτε να δείτε την μίνι ταινία “Science Fair”, καθώς και το Audi e-tron GT Concept

mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr