Αυτές είναι οι 10 πιο αξιόπιστες μάρκες για το 2023 – “Σάρωσαν” οι ιαπωνικές εταιρείες!

Η έρευνα αξιοπιστίας αφορούσε σε αυτοκίνητα που κατασκευάστηκαν από το 2000 έως το 2023. Δείτε τη λίστα με τις 10 μάρκες που "έπιασαν" κορυφή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
έρευνα αξιοπιστίας

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, ο αμερικανικός οργανισμός “Consumer Reports” δημοσίευσε τα αποτελέσματα έρευνας σχετικά με την αξιοπιστία των αυτοκινήτων. Πάμε να δούμε τα δέκα κορυφαία αυτοκίνητα, αλλά και πως έγινε η αξιολόγηση!

Όπως θα δείτε και στον πίνακα που ακολουθεί, ιδιαίτερα θετική ήταν η επίδοση των ιαπωνικών εταιρειών, οι οποίες αποτελούν την πλειονότητα στο Top-10. Στην πρώτη θέση συναντάμε την Lexus, ακολουθεί η Toyota, ενώ η πρώτη τριάδα ολοκληρώνεται και με την MINI. Πέρα από τις ιαπωνικές εταιρείες, στον πίνακα συναντάμε και γερμανικές, όπως για παράδειγμα την Porsche και την BMW.


Πώς γίνεται η αξιολόγηση;
Σύμφωνα με τον οργανισμό “Consumer Reports”, φέτος αξιολογήθηκαν περισσότερα από 330.000 οχήματα κατασκευής από το 2000 έως το 2023. Οι ιδιοκτήτες ρωτήθηκαν για τα προβλήματα που αντιμετώπισαν τους τελευταίους 12 μήνες. Στη συνέχεια, τα προβλήματα ομαδοποιήθηκαν από αμελητέα έως πολύ σοβαρά. Έτσι, προκύπτει μία βαθμολογία αξιοπιστίας από το 1 έως το 100.

Ανάλογα με τον τύπο του οχήματος, αξιολογούνται προβλήματα που εμφανίζονται σε συγκεκριμένες περιοχές (πχ. κινητήρας, κιβώτιο, ηλεκτρολογικά κτλ.). Για τα οχήματα με κινητήρα εσωτερικής καύσης υπάρχουν 17 “περιοχές που αξιολογούνται. Για τα ηλεκτρικά αξιολογούνται 12 περιοχές, για τα υβριδικά 19 περιοχές (οι 17 των θερμικών και ηλεκτροκινητήρας / μπαταρία), ενώ για τα Plug-In 20 περιοχές (αυτές των υβριδικών και το σύστημα φόρτισης).

Πηγή: Consumer Reports

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.