Αυτές είναι οι νέες BMW R 12 nineT και R 12 (+video, τιμές)

Μια 10ετία μετά την παρουσίαση της πρώτης γενιάς η BMW αποκάλυψε τη νέα R 12 nineT και μαζί με τη roadster και τη νέα cruiser R 12 που έρχεται να διευρύνει τις ρετρό προτάσεις των Βαυαρών.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέες BMW R 12 nineT και R 12 2023

Από την αρχή που παρουσιάστηκε η R nineT συνδύαζε την κλασική σχεδίαση με τη σύγχρονη τεχνολογία και την ποιότητα κατασκευής των μοτοσικλετών της BMW, ενώ έδινε και δυνατότητα για customizing. Λίγο αργότερα, η R nineT εμπλουτίστηκε με ελκυστικές εκδόσεις, δημιουργώντας μια ολόκληρη οικογένεια μοντέλων για τον κόσμο της BMW Motorrad Heritage.

Διαβάστε επίσης -BMW Motorrad: Η εργασία που περνά στο επίσημο service

Η νέα BMW R 12 nineT, εξελίχθηκε με γνώμονα “Το πνεύμα της nineT”, βαδίζοντας στα χνάρια του προκάτοχου μοντέλου ενώ δίνει επίσης υψηλές δυνατότητες customizing. Ως μια κομψή, κλασική roadster επιδιώκει να προσελκύει την προσοχή σε ένα αστικό περιβάλλον, και παράλληλα υπόσχεται δυναμική διασκεδαστική οδήγηση σε επαρχιακούς δρόμους.


Από την άλλη, η νέα BMW R 12 προωθείται από τους Βαυαρούς ως μία ευκολοδήγητη μοτοσικλέτα με το σλόγκαν “The Spirit of Easy” (το πνεύμα της ευκολίας) – με κλασικά σχεδιαστικά στοιχεία από τον κόσμο των cruisers.

Διαβάστε επίσης: Η νέα μοτοσικλέτα των Γερμανών με 201 ίππους! (+video)

Και στις δύο περιπτώσεις την κίνηση αναλαμβάνει ο αερελαιόψυκτος boxer των 1.170 κ.εκ. με την ροπή να φτάνει στον πίσω τροχό παραδοσιακά με άξονα.

Το μοτέρ, ήδη γνωστό από πολυάριθμα μοντέλα BMW, αποδίδει 109 ίππους στις 7.000 σ.α.λ. στην R 12 nineT και 95 ίππους στις 6.500 σ.α.λ. στην R 12. Με το νέο ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα που σχεδιάστηκε από την αρχή, τα νέα μοντέλα R 12 διαθέτουν επίσης νέο φιλτροκούτι, το οποίο είναι πλέον πλήρως ενσωματωμένο κάτω από τη σέλα. Το αριστερά τοποθετημένο σύστημα εξαγωγής “Twin Pipe” με διπλό τελικό εξάτμισης και κωνικές απολήξεις εναρμονίζεται τέλεια με την αισθητική τόσο μιας κλασικής, σπορ roadster όσο και μιας cruiser.

Σύμφωνα με την BMW το νέο πλαίσιο καταργεί την ανάγκη για συνδέσμους, μειώνει το βάρος και προσφέρει στα νέα μοντέλα R 12 μια πιο καθαρή και κλασική εμφάνιση, ενώ το αφαιρούμενο υποπλαίσιο κατασκευάζεται επίσης από ατσάλινους σωλήνες.

Η νέα R 12 nineT είναι εξοπλισμένη με δύο αναλογικά στρογγυλά όργανα – ταχύμετρο και στροφόμετρο, μια θύρα USB-C στην αριστερή πλευρά και μια πρίζα 12V στη δεξιά πλευρά. Τα στρογγυλά όργανα παρέχουν επίσης δυνατότητες εξατομίκευσης καθώς μέσω ενός δικτύου επικοινωνίας LIN-Bus διαχωρίζονται οι μονάδες ελέγχου από τις μονάδες απεικόνισης. Τα στάνταρ όργανα για τη νέα R 12 περιορίζονται στο ταχύμετρο και το στροφόμετρο διατίθεται ως retrofit εξοπλισμός από τη γκάμα γνήσιων αξεσουάρ μοτοσικλετών BMW.

Οι νέες R 12 nineT και R 12 διατίθενται ως εκδόσεις roadster και cruiser , με την κάθε μία να προσφέρει κλασική σχεδίαση και βέλτιστη εργονομία.

Στην R 12 nineT το αλουμινένιο ρεζερβουάρ με τα βουρτσισμένα και διαφανή πλευρικά πάνελ, η σέλα και η ουρά δημιουργούν μια ανοδική, δυναμική γραμμή. Η βελτιωμένη εργονομία σε σχέση με την προκάτοχό μοτοσικλέτα οφείλεται κυρίως στο κατά 30 χλστ. κοντύτερο και στενότερο ρεζερβουάρ καυσίμου στο πίσω τμήμα του. Ο αναβάτης κάθεται πιο μπροστά, άρα και πιο κοντά στο τιμόνι, ενώ απολαμβάνει και καλύτερη επαφή με τα γόνατα.

Στη νέα BMW R 12, το ατσάλινο ρεζερβουάρ που θυμίζει τα λεγόμενα ‘Toaster Tanks’ των μοντέλων BMW/5 της δεκαετίας του 1970, τονίζει την τυπική σχεδίαση ενός cruiser σε κλασικό σχήμα σταγόνας και σχηματίζει μια κατηφορική γραμμή σε συνδυασμό με το στάνταρ μονόσελο και το καμπυλωτό, χαμηλά τοποθετημένο πίσω φτερό. Ο μεγάλος μπροστινός τροχός 19 ιντσών και ο μικρός πίσω τροχός 16 ιντσών ολοκληρώνουν αρμονικά το σύνολο. Η κλασική σχεδίαση cruiser αντικατοπτρίζεται επίσης στην χαλαρή θέση οδήγησης με το χαμηλό ύψος της σέλας και το φαρδύ τιμόνι.

Στην ελληνική αγορά οι δύο νέες ρετρό μοτοσικλέτες της BMW είναι ήδη διαθέσιμες για παραγγελία με την τιμή εκκίνησης της R12 να βρίσκεται στα 15.400 ευρώ και της νέας R 12 nineT να ξεκινά από τα 18.900 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.