Αυτή είναι η μοτοσυκλέτα με τους περισσότερους κυλίνδρους στον κόσμο (+video)

Μην ψάχνετε λογική πίσω από τέτοια εγχειρήματα, δεν υπάρχει! Ώρα να γνωρίσετε, αλλά και να ακούσετε την 48κύλινδρη Kawasaki των 4.200 κ.εκ.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
48κύλινδρος

Κατά καιρούς, έχουμε γνωρίσει απίστευτους κινητήρες κάθε λογής, όπως για παράδειγμα τον ισχυρότερο στον κόσμο που αποδίδει πάνω από 107.000 ίππους (δείτε τον πατώντας εδώ). Αυτή τη φορά, παρουσιάζουμε μία μοτοσυκλέτα που κατέχει παγκόσμιο ρεκόρ Guinness, μιας και έχει τους περισσότερους κυλίνδρους.

Διαβάστε επίσης: Ο οκτάτροχος γίγαντας των 152.000 κ.εκ. με 4.660 PS (+video)

Εννοείται ότι δεν είναι παραγωγής, αλλά πρόκειται για ένα project που δημιουργήθηκε από ιδιώτη. Ο Αμερικανός, Simon Whitelock, λοιπόν, έχει στην κατοχή του μία Kawasaki με 48 κυλίνδρους. Ναι, καλά ακούσατε, πρόκειται για μοτοσυκλέτα. Βέβαια, το ποιος μπορεί να την οδηγήσει, είναι μία άλλη ιστορία.


Ονομάζεται Tinker Toy και ο αυτοσχέδιος κινητήρας είναι δίχρονος με συνολική χωρητικότητα 4.200 κ.εκ. Ο κατασκευαστής έχει εμπειρία σε τέτοιου είδους δημιουργίες, μιας και στο παρελθόν έχει δημιουργήσει μία 7κύλινδρη και μία 9κύλινδρη μοτοσυκλέτα. “Δεν είναι φτιαγμένη για ταχύτητα, ούτε για να έχει δύναμη. Φτιάχτηκε για να μπει στο βιβλίο των ρεκόρ Γκίνες”, αναφέρει με όλη του την ειλικρίνεια ο Whitelock.

Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι για να πάρει μπροστά αυτό το θηρίο, χρειάστηκε να εγκατασταθεί ένας κινητήρας-μίζα 125 κ.εκ. από scooter. Οι “πατέντες” συνεχίζονται με κιβώτιο ταχυτήτων από BMW K100 και πιρούνια από Honda Goldwing, ώστε να αντέχουν το συνολικό βάρος των 600 κιλών της μοτοσυκλέτας.

Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε το σχετικό video. Στο τέλος θα έχετε και την ευκαιρία να ακούσετε έναν από τους πιο παράξενους κινητήρες του κόσμου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.