Ο οκτάτροχος γίγαντας των 152.000 κ.εκ. με 4.660 PS (+video)

Το BelΑz75710 έχει χαρακτηριστεί ο "γίγαντας της Λευκορωσίας" και είναι το μεγαλύτερο φορτηγό του κόσμου με ανατρεπόμενη καρότσα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η BelΑz είναι μια κρατική εταιρεία από τη Λευκορωσία η οποία ανέλαβε να κατασκευάσει το γιγαντιαίο αυτό φορτηγό, το οποίο είναι στην παραγωγή ακόμη και σήμερα και αποτελεί το μεγαλύτερο φορτηγό στον κόσμο με ανατρεπόμενη καρότσα. Το BelΑz75710 έχει κλασσική διάταξη δύο αξόνων, μόνο που κάθε άξονάς του έχει τέσσερις τροχούς και όχι δύο (όπως είθισται σέ τέτοιου είδους οχήματα, εξ ου και ο τίτλος).

Διαβάστε επίσης: Νέα διάκριση για το μοτέρ των Ιαπώνων που… αλλάζει συμπίεση!

Μάλιστα είναι υβριδικό καθώς εξοπλίζεται από δύο 16κύλινδρους, turbodiesel κινητήρες 76 λίτρων (δηλαδή είναι 152.000 κ.εκ.) της MTU, οι οποίοι παράγουν συνολικά 4.660 άλογα και 10.000 Nm ροπής!


Αυτοί οι κινητήρες λειτουργούν ως γεννήτριες, οι οποίες παράγουν ρεύμα για τους τέσσερις ηλεκτροκινητήρες. Το υβριδικό αυτό σύστημα είναι εξελιγμένο από την Siemens η οποία αναφέρει πως είναι έτσι φτιαγμένο που ακόμη και κάποιο ηλεκτρικό μοτέρ να χαλάσει, το BelAz μπορεί να οδηγηθεί κανονικά και να φτάσει μέχρι το επισκευαστικό κέντρο. Μάλιστα, μπορεί να κινείται και με μόλις ένα μοτέρ σε λειτουργία, όταν είναι άδειο, για λόγους οικονομίας.

Η κίνηση μεταδίδεται και στους δύο άξονες, έχει τετραδιεύθυνση με κύκλο στροφής στα 19,8 μέτρα, ενώ η τελική του ταχύτητα είναι στα 64 χλμ./ώρα (40 χλμ./ώρα με αρνητική κλίση 10%). Όσον αφορά την κατανάλωσή του, αυτή είναι μόλις… στα 1.300 λίτρα/100 χλμ. περίπου!

Ο γίγαντας από τη Λευκορωσία έχει ύψος 8,25 μέτρα, πλάτος 10,0 μέτρα και συνολικό μήκος 20,0 μέτρα, ενώ μπορεί να μεταφέρει άνετα 450 τόνους. Τα εντυπωσιακά νούμερα δεν σταματούν εδώ, καθώς πρέπει να πούμε πως η χωρητικότητα του ρεζερβουάρ καυσίμου είναι στα 5.600 λίτρα, το λάδι για το μοτέρ φτάνει στα 538 λίτρα και τα υγρά του για τα υδραυλικά συστήματα είναι στα 1.800 λίτρα.

Δείτε στα videos πιο κάτω τον γίγαντα από τη Λευκορωσία εν ώρα εργασίας αλλά και πως κατασκευάστηκε!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]