Απίστευτος ο χρόνος που ξοδεύουν οι γονείς, για να βάλουν τα παιδιά στο αυτοκίνητο

Μοιάζει απίστευτο αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ο λόγος για τον χρόνο που ξοδεύουν οι γονείς για να βάλουν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η καθημερινή ρουτίνα κάθε άλλο πάρα εύκολη είναι για όλους μας, πόσο μάλλον για αυτούς που έχουν παιδιά. Και αυτό γιατί σύμφωνα με έρευνα της Seat στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι γονείς περνούν κατά μέσο όρο τέσσερις ημέρες τον χρόνο στην προσπάθειά τους να βάλουν τα παιδιά τους στο αυτοκίνητο.

Στην ίδια έρευνα αναφέρεται πως το 30% των γονιών πάει καθυστερημένα στην δουλειά του τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα εξαιτίας της άρνησης των παιδιών να μπουν στο αυτοκίνητο.

Η καθυστέρηση αυτή είναι μεγαλύτερη στις ηλικίες των 2 έως 3 ετών, με τους περισσότερους γονείς να λένε πως τα δίχρονα είναι τα χειρότερα παιδάκια στο να μπουν στο αυτοκίνητο.

Όσον αφορά για την πιο δύσκολη στιγμή, αυτή είναι σύμφωνα με την έρευνα πάντοτε, η στιγμή που ο γονιός προσπαθεί να βάλει το παιδί του στο παιδικό κάθισμα του αυτοκινήτου και να το ασφαλίσει.

Ένας στους τέσσερις γονείς μάλιστα παραδέχεται πως χρησιμοποιεί διάφορα τεχνάσματα όπως γλυκά, παιχνίδια, αγαπημένη μουσική στο αυτοκίνητο και υπόσχεση για επιβράβευση αν το παιδί κάτσει στην θέση του και φτάσει στον προορισμό του.

Δείτε πιο κάτω το σχετικό video που ετοίμασε η Seat.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: mdiveris@traction.gr