Αυτή είναι η πρέσα «γίγαντας» της Tesla (+video)

Ασκεί πίεση 9.000 τόνων και σύντομα θα βρίσκεται στο Gigafactory της Tesla. Δείτε την πρέσα στο video που ακολουθεί και μάθετε ποιος θα είναι ο ρόλος της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Tesla Cybertruck

Ένα σχόλιο του Elon Musk στο Twitter ήταν αρκετό για να μας γνωστοποιηθεί η νέα επένδυση της εταιρείας του σε κατασκευαστικό επίπεδο. Πρόκειται για την πρέσα που ονομάζεται «Giga Press» και σύντομα θα βρίσκεται στην γραμμή παραγωγή της αμερικανικής εταιρείας. Εννοείται, βέβαια, πως αυτό το μηχάνημα δεν θα χρησιμοποιηθεί για την γκάμα των αυτοκινήτων.

Δείτε επίσης: Video που κόβει την ανάσα από τη νέα γραμμή παραγωγής της Tesla

Πρόκειται για μία πρέσα που παράγεται από την εταιρεία “IDRA” και έχει τεράστια επιφάνεια που είναι σε θέση να ασκήσει πίεση 9.000 τόνων. Είναι κατάλληλη για τη δημιουργία χυτών εξαρτημάτων και, όπως ανέφερε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, θα χρησιμοποιείται για τα μεγάλα κομμάτια αμαξώματος του Tesla Cybertruck. Πιο συγκεκριμένα, ο Elon Musk απάντησε στο video με την φράση “Cybertruck body”.


Αυτό σημαίνει ότι σύντομα θα τοποθετηθεί στο Gigafactory της μάρκας στο Τέξας, όπου και θα κατασκευάζεται το εν λόγω όχημα. Στο παρελθόν, ο Elon Musk είχε αναφέρει ότι για το Cybertruck απαιτείται μεγάλη πρέσα 8.000 τόνων, όταν για το Model Y αρκεί μία με 6.000 τόνους.

Υπενθυμίζουμε ότι το Cybertruck σχεδιάστηκε με τέτοιον τρόπο ώστε για να προσφέρει τη μέγιστη δυνατή αντοχή και διάρκεια στο χρόνο, την μέγιστη ασφάλεια στους επιβάτες του, ενώ μειώνει παράλληλα την πιθανότητα να δημιουργηθούν βαθουλώματα στις επιφάνειες του από κάποιο χτύπημα. Η κορυφαία του έκδοση αναμένεται να προσφέρει επιδόσεις supercar με 0-100 χλμ./ώρα πολύ κοντά στα τρία δεύτερα (0-60 μ.α.ώ σε 2,9″) και αυτονομία της τάξης των 800 χλμ. Πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το εν λόγω όχημα.

Πηγή: Twitter

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.