Αυτή είναι η υβριδική μοτοσικλέτα της Kawasaki (+video)

Η Kawasaki γίνεται ο πρώτος μεγάλος κατασκευαστής μοτοσικλετών που παρουσιάζει υβριδική μοτοσικλέτα με τη Ninja 7 Hybrid να κάνει το ντεμπούτο της.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Kawasaki Ninja 7 Hybrid 2023

Τα υβριδικά συστήματα κίνησης, παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται στον κόσμο του αυτοκινήτου, θα έκαναν αργά ή γρήγορα την εμφάνισή τους και στον κόσμο των δύο τροχών με την Kawasaki να είναι η πρώτη εταιρεία που τα φέρνει στην ευρεία παραγωγή με την παρουσίαση της Ninja 7 Hybrid.

Διαβάστε επίσης: Νέα Ducati DesertX Rally, με το “βλέμμα” στην περιπέτεια

Με στόχο την εξοικονόμηση βενζίνης, το σύστημα κίνησης της Ninja 7 Hybrid συνδυάζει έναν καινούργιο εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα χωρητικότητας 451 κ.εκ. με ένα ηλεκτρικό μοτέρ και μια μικρή μπαταρία ιόντων λιθίου.


Το μοτέρ εσωτερικής καύσης αποδίδει 59,1 ίππους και η συνδυαστική απόδοση του συστήματος φτάνει στους 69,5 ίππους, ενώ η μέγιστη τιμή της ροπής είναι 60,4 Nm στις μόλις 2.800 σ.α.λ. Το σύστημα της Kawasaki επιτρέπει στον θερμικό κινητήρα να απενεργοποιείται κατά την κίνηση και την εκκίνηση της μοτοσικλέτας από στάση.

Διαβάστε επίσης: Αποκάλυψη για τη νέα BMW R 1300 GS (+video)

Εκτός από την παροχή έξτρα ισχύος κατά την κίνηση της Ninja 7 Hybrid ο ηλεκτρικό μοτέρ φορτίζει την μπαταρία ιόντων λιθίου κατά την επιβράδυνση και όποτε άλλοτε χρειάζεται ώστε να υπάρχουν πάντα τα απαραίτητα αποθέματα ηλεκτρικής ενέργειας.

Η νέα Kawasaki Ninja 7 Hybrid καταναλώνει σύμφωνα με τους Ιάπωνες όσο και μια μοτοσικλέτα με κινητήρα 250 κ.εκ. και σύμφωνα με το πρότυπο WMTC η κατανάλωση βρίσκεται στα τέσσερα λίτρα άνα 100 χλμ. Ο αναβάτης έχει στη διάθεσή του τρία διαφορετικά προγράμματα λειτουργίας, τα Sport-Hybrid, Eco-Hybrid και EV, όπου στο τελευταίο η μοτοσικλέτα κινείται αμιγώς ηλεκτρικά, για μικρές αποστάσεις.

Η ισχύς φτάνει στον πίσω τροχό μέσω αυτόματου κιβωτίου, για το οποίο δεν υπάρχουν προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του. Ο αναβάτης μπορεί να το λειτουργεί και χειροκίνητα μέσω paddles στο τιμόνι, ενώ η υβριδική μοτοσικλέτα φέρει όπισθεν αλλά και επιλογή κίνησης με πολύ χαμηλή ταχύτητα προς τα εμπρός, για τη διευκόλυνση σε ελιγμούς παρκαρίσματος.

Ο αναβάτης ενημερώνεται για τις λειτουργείες της Ninja 7 Hybrid από έναν TFT πίνακα οργάνων ο οποίος προσφέρει και δυνατότητα σύνδεσης με smartphone μέσω της σχετικής εφαρμογής Rideology της ιαπωνικής εταιρείας. Οι Ιάπωνες αναμένεται να αποκαλύψουν περισσότερα για τη νέα υβριδική μοτοσικλέτα τους τις επόμενες εβδομάδες με τις πωλήσεις να ξεκινούν και επί ευρωπαϊκού εδάφους από τη νέα χρονιά.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.