Αυτή είναι πιθανόν η τελευταία BMW με χειροκίνητο κιβώτιο

Φαίνεται πως πλησιάζει η ώρα που τα χειροκίνητα κιβώτια θα αποτελούν παρελθόν για τα νέα μοντέλα της BMW...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Z4

Η αρχή του τέλους για το χειροκίνητο κιβώτιο έχει ήδη ξεκινήσει, με τις περισσότερες εταιρείες να έχουν μοντέλα που δεν διατίθενται καν με αυτή την επιλογή. Εξαίρεση δεν αποτελεί η BMW, μιας και η νέα Z4 είναι πιθανό να αποτελεί το τελευταίο μοντέλο στην ιστορία της που θα εξοπλίζεται με χειροκίνητο σασμάν.

Διαβάστε επίσης: To αυτοκίνητο με στάνταρ αυτόματο σασμάν και προαιρετικό το χειροκίνητο

Ήδη οι Γερμανοί έχουν ξεκαθαρίσει ότι η BMW M2 είναι το τελευταίο μοντέλο του τμήματος M-Division που θα προσφέρεται ως χειροκίνητο. Πράγματι, κάθε μοντέλο του τμήματος M μετά την M2 θα είναι ή αμιγώς ηλεκτρικό ή υβριδικό. Το ίδιο όμως ισχύει και γενικότερα στη γκάμα της.


Παρόμοιο σκηνικό επικρατεί και στις πιο “απλές” εκδόσεις. Ήδη η BMW Σειρά 3, η Σειρά 5 και κάθε νέο SUV που έρχεται στη γκάμα (βλέπε Χ1) προσφέρονται σε όλες τις αγορές αποκλειστικά με αυτόματο σασμάν. Το ίδιο θα ισχύσει και για την μελλοντική BMW Σειρά 1. Άρα όλα δείχνουν πως η Z4 θα βάλει την “ταφόπλακα” στο χειροκίνητο κιβώτιο.

Πάντως, είναι γεγονός ότι η αντίστροφη μέτρηση είχε ξεκινήσει εδώ και αρκετά χρόνια. Σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο, ακόμα και σε μοντέλα που προσέφεραν και τις δύο επιλογές, η συντριπτική πλειοψηφία των αγοραστών επέλεγε το αυτόματο. Ήρθε και η ηλεκτροκίνηση, συνεπώς ήταν φυσικό φαινόμενο να ακολουθήσει αυτή η εξέλιξη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.