Αυτή είναι πλέον η ακριβότερη Ferrari – To τελικό ποσό και η στιγμή που “κλειδώνει” η δημοπρασία

Δείτε στο video την διαδικασία δημοπρασίας της ακριβότερης πλέον Ferrari του πλανήτη. Το τελικό ποσό είναι αστρονομικό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ferrari 250 GTO

Πριν από μερικές ημέρες, είχαμε δημοσιεύσει το άρθρο σχετικά με την εικονιζόμενη Ferrari 250 GTO και ο τίτλος ήταν ο εξής: “Αντίστροφη μέτρηση για νέο ρεκόρ τιμής – Η Ferrari που θα δημοπρατηθεί σύντομα”. Τώρα, είναι επίσημο ότι έχουμε νέο ρεκόρ, με το συγκεκριμένο μοντέλο να πετυχαίνει το υψηλότερο ποσό που έχει καταγραφεί ποτέ στην ιστορία των δημοπρασιών για Ferrari.

Μέχρι πρότινος, το συγκεκριμένο ρεκόρ “κρατούσε” μία παρόμοια Ferrari 250 GTO που είχε φτάσει στα 48,4 εκατομμύρια δολάρια με τις χρεώσεις. Αυτή τη φορά, το τελικό ποσό άγγιξε τα 47 εκατ. δολάρια, με την τελική τιμή να διαμορφώνεται στα 51.705.000 δολάρια, όταν συνυπολογιστούν οι χρεώσεις (δείτε εδώ το σχετικό δημοσίευμα). Όπως ανέφερε και στέλεχος του τμήματος RM Sotheby’s, είναι μία ιστορική μέρα.

Πρόκειται για μία από τις 34 GTO που δημιουργήθηκαν και βγήκε από το εργοστάσιο το 1962. Στα πρώτα της χρόνια χρησιμοποιήθηκε από την Scuderia Ferrari, ενώ στη συνέχεια πέρασε στην ιδιοκτησία ιδιώτη. Στο παρελθόν συμμετείχε σε πολλούς αγώνες, όπως για παράδειγμα τα 1.000 χιλιόμετρα του Nurburgring ή τις 24 ώρες του Le Mans.


Υπενθυμίζουμε πως η Ferrari 250 GTO κατασκευάστηκε μεταξύ 1962-1964 για να συμμετέχει η Ferrari σε αγώνες Grand Touring στην κατηγορία 3 και να κερδίσει και άλλες μεγάλες κυρίες της αυτοκίνησης όπως την Jaguar E-Type. Το “250” αναφέρεται στα κυβικά εκατοστά για καθένα από τους 12 κυλίνδρους και το “GTO” είναι τα αρχικά για το Gran Turismo Omologato.

Ακολουθεί το επίσημο video της δημοπρασίας, με την διαδικασία να ξεκινά στο στιγμιότυπο 42.05.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.