Αυτή η Lamborghini Countach “κρυβόταν” στην Βενεζουέλα για 30 ολόκληρα χρόνια (+video)

Μέσα σε σχεδόν μισό αιώνα διένυσε μόλις 6.000 χλμ. Αυτή η Lamborghini Countach ήταν "κρυμμένη" στη Βενεζουέλα για πολλά χρόνια...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Countach

Η Lamborghini Countach παραμένει μέχρι σήμερα ένα από τα πιο επιβλητικά αυτοκίνητα της ιταλικής εταιρείας και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που την έχουμε δει να αλλάζει χέρια έναντι ποσών που “φλερτάρουν” με το μισό εκατομμύριο. Η συγκεκριμένη έμεινε για πολλά χρόνια κρυμμένη και τώρα ήρθε η ώρα να λάβει την περιποίηση που της αξίζει, ώστε να περάσει στην ιδιοκτησία κάποιου συλλέκτη.

Διαβάστε επίσης: Lamborghini Countach έμεινε παρατημένη για 20 ολόκληρα χρόνια (+video)

Το εντυπωσιακό στην όλη ιστορία είναι το γεγονός ότι το αυτοκίνητο παρέμεινε σχεδόν ακίνητο από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας τους στην Βενεζουέλα. Έτσι, στο οδόμετρο αναγράφονται μέχρι σήμερα μόλις 6.000 χλμ. Όσο για την κατάσταση της Lamborghini Countach, σίγουρα πρέπει να γίνουν κάποιες εργασίες συντήρησης, αλλά σε γενικές γραμμές η κατάστασή της είναι άριστη και πλήρως εργοστασιακή.


Όπως θα ακούσετε στο video που ακολουθεί, ο κάτοχος του καναλιού εντόπισε το αυτοκίνητο εντελώς τυχαία σε δημοσίευση του Instagram. Άμεσα θέλησε να επικοινωνήσει με τον κάτοχο, ώστε να προχωρήσει στην αγορά του. Τελικά, έπειτα από μεγάλη “περιπέτεια”, η κατάμαυρη Lamborghini Countach κατάφερε να φτάσει στον νέο ιδιοκτήτη.

Μπορεί να μην αναφέρθηκε στην τιμή απόκτησης, δήλωσε όμως ότι είναι 7ψήφια. Επίσης, θα ακούσετε ότι με την ολοκλήρωση της “αναστήλωσης”, το αυτοκίνητο θα περάσει στα χέρια κάποιου συλλέκτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.