Αυτή η Lamborghini Countach μας ταξιδεύει στην “αναλογική” εποχή

Μέσα σε 33 χρόνια έχει "γράψει" τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων και φέρει ακόμα τα πρώτα της ελαστικά. Αυτή η σπάνια Lamborghini Countach μας ταξιδεύει στις αρχές του '90...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Countach

Περιπτώσεις σαν κι αυτήν είναι πραγματικά λες και μας ταξιδεύουν πίσω στο χρόνο. Η εικονιζόμενη Lamborghini Countach πέρασε τις πρώτες τρεις δεκαετίες της σχεδόν ακίνητη και τώρα έφτασε η στιγμή να αλλάξει για ακόμα μία φορά ιδιοκτήτη. Το δε ποσό αναμένεται… επταψήφιο!

Η συγκεκριμένη Lamborghini Countach 25th Anniversary Edition βγήκε από το εργοστάσιο το 1990 και μέσα σε αυτά τα 33 χρόνια έχει διανύσει μόλις 249 χλμ. Ενδεικτικά, το διάστημα από το 2010 έως το 2020, όπου έμεινε στα χέρια αντιπροσώπου, το αυτοκίνητο διένυσε μόλις 20 χλμ. Σύμφωνα με τον τότε ιδιοκτήτη, ήταν χιλιόμετρα απλά για να λειτουργήσει το αυτοκίνητο, στα πλαίσια καλής συντήρησης.

Σήμερα, εξακολουθεί να εξοπλίζεται με τα Pirelli ελαστικά που φορούσε όταν βγήκε από το εργοστάσιο. Όσο για τον κινητήρα, εξοπλίζεται με ένα ατμοσφαιρικό V12 μοτέρ χωρητικότητας 5,0 λτ. Αποδίδει 455 ίππους και η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Όσο για τις επιδόσεις, ενδεικτικά να πούμε ότι τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται σε μόλις 4,5 δλ.


Την δημοπρασία της επετειακής Lamborghini Countach έχει αναλάβει ο οίκος RM Sotheby’s με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ένα εύρος τιμής της τάξης των 700.000 – 900.000 ευρώ. Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την επίσημη αγγελία, η δημοπρασία θα λάβει πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.