Αυτή είναι η μοναδική ιαπωνική μάρκα που ικανοποιεί τους Ιάπωνες

Τους Ιάπωνες τους έχουμε ψηλά σε εκτίμηση όσον αφορά την κατασκευή αυτοκινήτων. Ποιες μάρκες όμως έχουν οι ίδιοι ψηλά σε εκτίμηση; Ας δούμε το Top 10.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στη νέα έρευνα ικανοποίησης ιδιοκτητών αυτοκινήτων, την οποία ο αμερικάνικος οργανισμός J.D. Power ονομάζει Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL) και διεξήχθη στην Ιαπωνία, εξετάζεται το κατά πόσο είναι ικανοποιημένοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων από την αγορά τους.

Δεν μιλάμε λοιπόν για αξιοπιστία, αλλά για… πρώτες εντυπώσεις αλλά και για προσδοκίες οι οποίες καλύφτηκαν ή όχι. Προκειμένου να καταλήξει σε ασφαλή συμπεράσματα, ο J.D Power έχει ένα ερωτηματολόγιο που καλύπτει όλους τους επιμέρους τομείς ενός σύγχρονου αυτοκινήτου και σε αυτό καλούνται να απαντήσουν οι ιδιοκτήτες.

Συγκεκριμένα, συνολικά συμμετείχαν 21.278 ιδιοκτήτες αυτοκινήτου στην Ιαπωνία, οι οποίοι είχαν το αυτοκίνητο στην κατοχή τους από δύο έως και εννέα μήνες και έπρεπε να απαντήσουν στο σχετικό ερωτηματολόγιο, το οποίο καλύπτει 10 τομείς των αυτοκινήτων.

Τα αποτελέσματα είναι με άριστα το 1.000 και προφανώς όσο πιο υψηλό σκορ συγκέντρωσε μια μάρκα τόσο πιο καλά τα πήγε. Όπως φαίνεται λοιπόν και από τη λίστα πιο κάτω η Lexus τερμάτισε πρώτη αλλά είναι και η μοναδική ιαπωνική μάρκα στην κορυφαία πεντάδα. Οι υπόλοιπες βρίσκονται από την όγδοη θέση και κάτω, ενώ Nissan, Daihatsu και Suzuki είναι κάτω από το μέσο όρο της έρευνας.

Πηγή: JD Power Japan

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr