Αυτό είναι το αμιγώς ηλεκτρικό Volvo EX90 των 517 ίππων (+video)

Η Volvo παρουσίασε με κάθε επισημότητα το αμιγώς ηλεκτρικό και 7θέσιο EX90, το οποίο διαθέτει αυτονομία 600 χιλιομέτρων.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Volvo EX90

Το κορυφαίο τεχνολογικά 7θέσιο EX90, δείχνει τις προθέσεις της Volvo στον τομέα της ασφάλειας, της τεχνολογίας, καθώς και στη βιωσιμότητα και τη σχεδίαση. Σύμφωνα με τη Volvo, το EX90 είναι ότι πιο ασφαλές έχει κατασκευάσει μέχρι σήμερα. Μάλιστα, μπορεί να γίνει ακόμη πιο ασφαλές, καθώς συλλέγει διαρκώς νέα δεδομένα και δέχεται ενημερώσεις over-the-air.

Επιπλέον, διαθέτει μία σειρά από κάμερες, εξελιγμένους αισθητήρες, ραντάρ, καθώς και το εξελιγμένο σύστημα Light Detection and Ranging (LiDAR), το οποίο βρίσκεται στην οροφή πάνω από το εμπρός παρμπρίζ. Πιο συγκεκριμένα, το εν λόγω σύστημα ανιχνεύει με υψηλή ακρίβεια εμπόδια, τα οποία μπορεί να είναι έως και 250 μέτρα εμπρός από το όχημα. Μάλιστα, είναι εξίσου αποτελεσματικό ακόμα και κατά τη νυχτερινή οδήγηση, ενώ ενημερώνει τον οδηγό για την αποφυγή του εμποδίου.

Παράλληλα, στην καμπίνα δύο κάμερες έχουν τη δυνατότητα ανίχνευσης για σημάδια κόπωσης ή χαμηλής συγκέντρωσης του οδηγού. Και στις δύο περιπτώσεις, τον ειδοποιούν με ηχητικά σήματα για να τον αφυπνίσουν. Σε πρώτη φάση, το Volvo EX90 θα είναι διαθέσιμο σε δύο τετρακίνητες εκδόσεις.


Στην πρώτη έκδοση αποδίδει 408 ίππους και 770 Nm ροπής, ενώ στη δεύτερη έκδοση, 517 ίππους και 910 Nm ροπής. Επιπλέον, η μπαταρία με χωρητικότητα 111 kWh προσφέρει αυτονομία 600 χιλιομέτρων με μία φόρτιση. Σύμφωνα με τη Volvo, ένας ταχυφορτιστής 250 kW μπορεί να φορτίσει το EX90 από 10% στο 80%, σε λιγότερο από 30 λεπτά. Για την ακρίβεια, σε 10 λεπτά φόρτισης προσφέρει αυτονομία 180 χιλιομέτρων.

Στο εσωτερικό του Volvo EX90 συναντάμε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, με την 14,5 ιντσών κεντρική οθόνη του infotainment, να κλέβει την παράσταση, καθώς από αυτή εκτελούνται οι περισσότερες βασικές λειτουργίες του οχήματος. Μέσω της κεντρικής οθόνης, η πρόσβαση στην πλοήγηση, στην ενημέρωση αλλά και στην πληροφόρηση σχετικά με τη μπαταρία, είναι πανεύκολη. Στο σύστημα συμπεριλαμβάνονται και όλες οι εφαρμογές που προσφέρει η Google.

Παράλληλα, το σύστημα ήχου Bowers & Wilkins με τεχνολογία Dolby Atmos, προσφέρει μία υπέροχη ηχητική ατμόσφαιρα. Το σύστημα αποτελείται από 25 συνολικά ηχεία, ενώ κάποια από αυτά είναι τοποθετημένα στα προσκέφαλα των καθισμάτων.

Η Volvo δίνει σημασία και στη βιωσιμότητα με το EX90, καθώς τα υλικά του σουηδικού μοντέλου είναι: 15% ανακυκλωμένος χάλυβας, 25% ανακυκλωμένο αλουμίνιο και 48 κιλά ανακυκλωμένα πλαστικά και υλικά βιολογικής βάσης. Να σημειωθεί ότι, στα πλαστικά τα 48 κιλά αφορούν το 15% του συνολικού πλαστικού του EX90, το οποίο είναι το υψηλότερο ποσοστό σε μοντέλο της σουηδικής φίρμας μέχρι και σήμερα.

Η κατασκευή του Volvo EX90 θα λάβει χώρα στις Η.Π.Α. από τη νέα χρονιά, ενώ λίγο αργότερα θα ξεκινήσει η παραγωγή και στην Κίνα. Σκοπός της μάρκας είναι μέχρι το 2030 να διαθέτει μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα, έτσι ώστε το 2040 να καταστεί κλιματικά ουδέτερη.

https://www.youtube.com/watch?v=vMgpwPTetEo

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.