Η Porsche ανανέωσε το… σήμα της!

Το νέο σήμα της Porsche θα κάνει το ντεμπούτο του στα μοντέλα της γερμανικής εταιρείας στα τέλη του 2023. Δείτε τα στάδια εξέλιξης από το 1952 μέχρι σήμερα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Porsche σήμα

Το σήμα της Porsche διατηρεί την ίδια φιλοσοφία από την πρώτη μέρα που δημιουργήθηκε μέχρι σήμερα. Τώρα, έφτασε η ώρα για τον ήπιο ανασχεδιασμό του και θα το δούμε για πρώτη φορά στα καπό των μοντέλων της εταιρείας από τα τέλη του 2023.

Όπως συμβαίνει από το 1952 μέχρι σήμερα, το σήμα της Porsche δέχθηκε μικρές αλλαγές που μπορείτε να τις εντοπίσετε στην εικόνα που ακολουθεί. Εκεί θα δείτε πως άλλαζαν στο πέρασμα του χρόνου (από τα αριστερά προς τα δεξιά). Στην τελευταία του εκδοχή βλέπουμε ότι έχει προστεθεί με μαύρα γράμματα το όνομα “STUTTGART”. Επίσης, οι χρυσές επιφάνειες έχουν γίνει λείες και οι κόκκινες πιο ανάγλυφες.


Η έμβλημα της Porsche έκανε το επίσημο ντεμπούτο του το 1952. Ανανεώσει έγιναν το 1954, το 1963, το 1973, το 1994 και το 2008. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι όλα τα εμβλήματα παραμένουν διαθέσιμα από την Porsche Classic για παλαιότερης χρονολογίας οχήματα.

Τέλος, για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε ότι ο άνθρωπος που σχεδίασε το έμβλημα της Porsche ήταν αυτός που στο παρελθόν, το 1936, είχε δημιουργήσει και το σήμα της Volkswagen. Επίσης, στα τέλη του 1952, το λογότυπο εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη στεφάνη του τιμονιού και τον Νοέμβριο του 1954 ενσωματώθηκε στη λαβή στο καπό του 356 Speedster.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.