Αυτό είναι το ανανεωμένο Tesla Model 3: Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Το Tesla Model 3 ανανεώθηκε και απέκτησε αισθητικές αλλαγές αλλά και αυξημένη αυτονομία. Δείτε πόσο κοστίζει στην Ελλάδα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Tesla με μία αιφνιδιαστική κίνηση, παρουσίασε το ανανεωμένο Model 3 το οποίο έχει να επιδείξει αισθητικές αλλαγές αλλά και αυξημένη αυτονομία.

Συγκεκριμένα, στο ανανεωμένο Model 3 συναντάμε διαφοροποιημένο εμπρός προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα, νέα LED πίσω φώτα και δύο νέα χρώματα. Σύμφωνα με την Tesla, οι αλλαγές δεν είναι μόνο αισθητικές, καθώς εξασφαλίζουν και βελτιωμένη αεροδυναμική συμπεριφορά (η οποία με την σειρά της βελτιστοποιεί την αυτονομία).

Στην καμπίνα η ποιότητα, σύμφωνα πάντα με την αμερικάνικη μάρκα είναι βελτιωμένη, τιμόνι και ταμπλό είναι ανασχεδιασμένα, ενώ έχει βελτιωθεί και η ηχομόνωση. Η κεντρική οθόνη αφής έχει μεγαλύτερη ωφέλιμη επιφάνεια, στην κεντρική κονσόλα μπορούν πλέον να φορτίσουν δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ οι πίσω επιβάτες είναι οι πλέον… κερδισμένοι, καθώς υπάρχει και για αυτούς οθόνη αφής.

Όσον αφορά τις εκδόσεις των μοντέλων, πλέον έχουμε δύο επιλογές. Το πισωκίνητο Model 3 με 513 χλμ. αυτονομία και το τετρακίνητο “Long Range” με αυτονομία 629 χλμ. Αξίζει να αναφέρω σε αυτό το σημείο πως το ανανεωμένο Model 3 είναι διαθέσιμο για παραγγελία στο site της Tesla στην χώρα μας με τιμή 41.990 ευρώ (33.990 με την επιδότηση) και 49.990 (41.990 με την επιδότηση) αντίστοιχα.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]